Butikker

I våre mer enn 60 butikker finner du alt du trenger hver dag:

BEEYOUU

Telefon butikk: 51207766

Big Bite
BigBite

Telefon butikk: 51295895

Bik Bok
bikbok

Motebutikk # 1!

Bik Bok er en nyskapende trendbutikk for damer, som er først ute med det siste nye! Velkommen innom i vår flotte butikk på M44!

Telefon butikk: 51486755

Bjørklund

www.bjorklund.no

Telefon butikk: 51207570

Boots Apotek Bryne
Boots-apotek

Bryne- butikken med helse og velvære i fokus. Hos oss kan vi tilby et godt vareutvalg og god fagkunnskap innen områdene kosttilskudd, velvære, bandasje/inkontinensmateriell og tradisjonelle legemidler. Vi ekspederer raskt din resept mens du venter, eller gjør andre ærend på senteret. Hos oss jobber det kun kvalifisert helsepersonell som har deg som kunde i fokus, og kan gi deg gode råd og veiledning. Vi har dessuten alltid gode tilbud til våre medlemmer.

www.bootsapotek.no

Telefon butikk: 51770900

 

BR Leker
BR-leker logo

www.br-leker.no

Telefon butikk: 21602335

Carlings
carlings

www.carlings.com

Telefon butikk: 51484722

Christiania GlasMagasin

Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 200 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler og gaver.

Våre butikker bugner av alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske og solide kjøkkenartikler til å tilberede alt man kan drømme om av lekre retter, til delikate porselensserviser og glitrende glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest!  Vi kan friste med flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Rosendahl, Kosta Boda, Iittala og Stelton. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

I tillegg er vi stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet! Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk og tilbud om gullmedlemskap i vår kundeklubb.

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

www.cg.no

www.facebook.com/christiania.glasmagasin

www.bryllupslisten.no

Telefon butikk: 46635434

Citybag

Telefon butikk: 51481544

Clas Ohlson
Clas-Ohlson-Logo

Best på dingser siden 1918!

Helt siden starten har Clas Ohlsons fokus vært å hjelpe folk med hverdagens små problemer.

Vi har ett bredt sortiment innen bl.a jernvare, verktøy, sykkel-, bil- og båttilbehør, mobil- og datatilbehør, småelektrisk, leker, foto, ur, kontorutstyr, kunst, rammer, reiseutstyr, TV-/stereo, husholdningsartikler, beslag, VVS og hageutstyr.

Med over 10.000 forskjellige artikler og reservedeler finnes det noe for alle hos oss.

Velkommen til Clas Ohlson!

www.clasohlson.no

Telefon butikk: 51213640

Mail: Janne.Bore@clasohlson.no

CMYK
CMYK

Cmyk er landets mest hurtigvoksende kjede innenfor accesssories. Vi har spennende butikker med bredt utvalg i trendy tilbehør for ung og voksen dame.

Hos oss finner du det lekreste innenfor vesker, belter, smykker, hårpynt og klokker. Vi har også småsøtt til de minste jentene i vår MINI CMYK kolleksjon.

Cmyk er en norsk kjede som startet høsten 2005. Vi åpnet vår første butikker i Bergen, som også er base for vårt hovedkontor. I løpet av disse driftsårene har vi åpnet 50 butikker spredt utover landet.

Vi er opptatt av å bygge en merkevare som skal stå høyt i kurs hos kunden. Vi skal bli best på trend, utvalg kvalitet og pris.

CMYK butikken framstår lik over hele landet, og stort sett finner du de samme varene fra butikk til butikk. Vi har dyktige ansatte i alle våre butikker, og hos oss skal du forvente god service og spennende handel uansett hvilken butikk du besøker.

www.cmyk.as

Telefon butikk: 51014873

Coop kafé
obs

Tlf: 51 77 86 37

Coop Obs!
obs
 • Dagligvare
 • Bygg
 • Bolig
 • Tekstil
 • Sko
 • Elektrisk/media
 • Sport
 • Kafé

www.coop.no
Telefon butikk: 51778600

Cubus

www.cubus.no

 

Telefon butikk: 51770968

Din Ztil

 

www.dinztil.no

Telefon butikk: 51 48 46 90

dna
dna logo

dna-Skobutikken med akkurat dei skoene DU er på jakt etter. dna har alltid spennende nyheter og by på.Vi har en miks av dei beste merkene og de mest trendy skoene som finnes i motebildet.Vi har merker som Vans, Reebook,Coverse,Nike,Lacoste,Puma og Adidas . Velkommen til en kjekk handel på Dna Shoes M44.

www.dna-shoes.com

Telefon butikk: 51488024

Dressmann
Dressmann_Logo_red_cmyk

Hos Dressmann står personalet klar til å hjelpe, kundeservice er jobben vår. Vi finner størrelsen din, den rette passformen og hjelper deg med fargevalg. Og vi gjør vårt aller beste for å gjøre det så smertefritt som mulig, vi vet jo alle at disse mannfolkene våre ikke trives i prøverom ;)

Skulle du etter handelen ombestemme deg kan du benytte deg av Norges beste bytte- og returrett. Vi har 6 måneders åpent kjøp på ALLE varer. Bare husk å ta med kvittering. Handle julegaver 6 måneder før jul – ingen problem!

www.dressmann.no

Telefon butikk: 51486720

Elite Foto Bryne
Basic CMYK

Fullsortements fotobutikk.

 • Vi tilbyr alt innen bildeproduksjon, analogt og digitalt.
 • Album, rammer og et godt utvalg innen scrapbook.
 • Digitale kompakt og speilrefleks kamerera, fra amatør til proff utstyr.
 • Tilleggsutstyr som vesker og bagger, minnekort og andre lagringsmedier, stativer, blitzer og batteri.
 • Det vi ikke har i butikken er helt sikkert mulig å skaffe!
 • Lerret og fotogaver, overspilling av video.
 • Vi har også et utvalg kikkerter og videokameraer.
 • Vi tar passbilder på 15 min.
 • Få dine digitale bilder fremkalt på 30 min om du ønsker, kan bestilles i butikken eller fra din egen pc hjemme i stua. Velg Bryne som butikk og du unngår tillegg i prisen.

Følg oss på Facebook,  Elite Foto Bryne

mail adresse: bryne@elitefoto.no

Telefon butikk: 51484815

www.elitefoto.no

Enklere Liv

 

 

 

Enklere Liv er en butikk utenom det vanlige og som har spesialisert seg på produkter som gjør hverdagen enklere.

En enkel mobiltelefon med tydelige taster, alle mulige åpnere til lokk, bagasjevekter slik at man unngår overvekt på fly, puter som løfter en opp av stolen, massasjeseter og mer enn 800 andre produkter.

I butikken oppfordres du til å prøve ut mange av produktene slik at du kan bli overbevist om at de faktisk gjør nytten. Hvis du tar deg en tur rundt i Enklere Liv-butikken, vil du garantert se mange produkter du aldri har sett før.

Her finner du unike gaver til de som har «alt».

Telefon butikk: 45390083

Eurosko
ES_ny

FAMILIEN SKOR SEG HOS EURO SKO Skobutikken har et bredt utvalg for hele familien. Hos oss finner du velkjente merkevarer som ingen andre har, bl.a. ROOTS, SOFTWALK, PONNY. Sko handler om mote og komfort. Vi har gode fagkunnskaper om sko og vet hva som passer de forskjellige kunder og anledninger best.

www.eurosko.no

Telefon butikk: 51485240

Feel
Feel-logo

Feel interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom, inkludert uterommet. Vi legger vekt på inspirasjon, produktkunnskap og funksjonalitet innen interiør og småmøbler. Hos oss skal du skal få med deg noe på veien; ideer til hva du selv kan skape hjemme. Om du har lite eller mye plass, mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg.

www.feel.no

Telefon butikk: 21053011

Floriss Amor Blomster
floriss

Blomster til alle anledninger. Vi utfører alt innen binderi -og sender blomster over hele landet. Velkommen til en blomstrende handel FLORISS AMOR BLOMSTER M44

www.floriss.no

Telefon butikk: 51487077

Funky Frozen Yogurt
Frozen yogurt smaker som den beste iskrem, men er sunn som yoghurt.
Vår frozen yogurt er basert på egne resepter og leveres med kun 1,4 % fett. I tillegg inneholder den blant annet bakteriekulturene Lactobacillus acidophilus og Lactobacillus thermophilus, som er gode for fordøyelsen.
En liten yoghurtis (100 gram) av denne typen gir nemlig bare 114-122 kcal og 1,5 gram fett .
Kan nytes med god samvittighet!

Eneste stedet i Europa som serverer økologisk frozen yogurt!

 

Telefon butikk: 51486553

 

Glitter
glitter

Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt utvalg av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service.

Vi er spesialister på styling og har forslag til hvordan man med begrensede midler kan forbedre sin personlig stil.

Glitter er en del av det svenske konsernet Bergendahl & Son AB, et handelsfirma eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon.

www.glitter.no

Telefon butikk: 51207722

Greenbay Bridge

Greenbay Bridge gir oss en internasjonal smak av fransk kvalitetsjokolade, kaffe, te og andre spesialiteter.

 

Gullfunn
gullfunn_logo

Velkommen til Gull-Funn, en av landets ledende butikkjeder for ur og gullsmedvarer.

Vi har et spennende utvalg av alt fra tradisjonelle gullsmedvarer til ham og henne – smykker i gull, sølv, diamanter –  forlovelse-/gifteringer, bryllups- og dåpsgaver – til flotte klokker og mote-/ trendsmykker.

I Gull-Funn skal vi hele tiden leve opp til vårt ordspråk “REN GLEDE”. Dette innebærer at du som kunde, alltid skal ha en god opplevelse hos Gull-Funn – uansett hvilken av våre butikker du besøker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser!

Se mer på www.gullfunn.no og velkommen til Gull-Funn på M44.

www.gullfunn.no

Telefon butikk: 51486190

HC Shop

hc shop

 

Kontakt informasjon: telefon  51 48 11 00 eller bryne@hcshop.no

Intersport

Telefon butikk: 51778670

Jack & Jones

 

Telefon til butikken : 51488722

Jordbærpikene

Jordbaerpikene

Jordbærpikene gir deg et stort utvalg av kaffe, kaker og frodig hjemmelaget mat i god atmosfære.

 

Telefon butikk: 92600314

 

 

 

KappAhl
kappahl-logo

Telefon butikk: 41566597

Kid
Kid-logo

www.kid.no

Telefon butikk:  51485334

Kitch´n
kitchn

www.kitchn.no

Telefon butikk:  51482138

 

Lampehuset
Lampehuset_logo

www.lampehuset.no

Telefon butikk:  51486180

Life
LifeNY1 (2)

Life Bryne M44 er Rogalands største helsekost butikk med en annerledes vri.

Vi tilbyr deg stort utvalg i kosttilskudd fra topp klasse, samtidig som vi har et enormt utvalg innen økologisk mat og drikke. Vi satser fult ut på økologisk frukt og grønnsaker, allergi mat, vegansk og vegetar produkter. Økologisk selvfølgelig.

Vi tilbyr også et stort utvalg av økologisk kosmetikk, hudpleie og parfyme for vi står for at det du smører på huden skal være like bra som det du tilfører kroppen.

Vi har også et stort utvalg innen Tempur, Velloflex og Natures Designe glass/karaffler.

Hos oss kan du alltid forvente høy kompetanse og smilende hjelpsomme ansatte!

 

www.life.no

Telefon butikk: 46411360

Lindex
lindex

Lindex’ forretningsidè er å tilby inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av ulike motekonsepter innen dame-, barne- og undertøy. Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Europas ledende motekjeder. Lindex er en del av det finske børsnoterte konsernet, Stockmann. 

Mer informasjon finnes på www.lindex.com.

 

Telefon butikk: 51486560

LMC
Leather man logo

www.leatherman.no

Telefon butikk:  51207783

Mæhle

Telefon butikk: 51487592

Match
match_logo_original_rgb_300

Match HOF har klær til hele familien.

Barneklær fra 6-14 år. Stor flott herreavdeling med veldig godt utvalg av jeans. Vi har egen Dressup avdleing til herre. Dameavdelingen har et godt utvalg til den mote og kvalitetsbevisste kvinne, og Mango har en egen shop in shop hos oss.

Vi tilbyr tjenesten Personal shopper,der du får personlig veiledning på hvilke farger og fasonger du kler. Tjenesten er gratis, og du booker time på våre nettsider; matchfashion.no

Vi er også på Facebook, følg med på aktiviter og oppdateringer innen mote.

Vi fører merker som Jean Paul,Vavite, Donna, Part Two, Mexx, Mayoral, Bjørn Borg og Levis.

Velkommen til en hyggelig handel hos jentene på Match

Telefon butikk: 51484696

Mezzanin Kaffebar
Mezzanin-logo

Mezzanin kaffibar legger vekt på god kvalitet av kaffi og te til å drikke i kaffibaren og til å ta med. Vi tilbyr og kaker og enkle småretter og selger kaffi og te i løsvekt.

www.mezzanin.no

Tlf: 41 19 48 46

Narvesen
Narvesen-logo

www.narvesen.no

Telefon butikk: 51486707

Netcom

Mobil og Abonnement

Vi i Netcom hjelper deg med mobiltelefoner, mobilabonnement og tjenester, mobilt bredbånd og tilleggsutstyr. Vi tilbyr deg abonnement både abonnement og vil hjelpe deg med valg av ny mobil telefon.

Vi vil finne den beste løsningen for deg og din familie, både på mobil og på abonnementer. Du kan kjøpe mobiler og abonnement med og uten binding, og du vil få like god service uavhengig av hvilken operatør du bruker!

Hos Netcom finner du hver uke mange spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer.

 

 

Ta turen innom oss og våre serviceinnstilte selgere som hjelper deg med et smil om munnen.

Velkommen til oss!

NetCom avd. M44

Telefonnummer 40 00 15 58

E-mail: netcom-m44@netcom-gsm.no

Nikita Hair

Nikita-Hair_medium

Nikita Hair er Norges største og ledende frisørkjede med snart 100 salonger i både Norge og Sverige.

Nikita Hair ble startet i 1984 og har lang bransjeerfaring.

Vi gir fornøydgaranti til alle våre kunder, og ønsker å gjøre alle kundene våre dobbelt så fine!

Velkommen til oss i 1. etasje.
Du kan ringe oss på tlf 51481157 eller bestille time på nikita.no

Nille
Nille

Tlf: 51 48 11 03

Norli
Norli-logo

Norli Bryne.

Vi i Norli elsker bøker. Hos oss vil du få hjelp til å finne fram til boken som passer akkurat for deg – nesten uansett hva du liker best. Hos oss er du alltid velkommen til en bokprat! Vi arrangerer også bokkafeer, signeringer og lanseringer  – stikk innom når din favorittforfatter er på besøk for en annerledes bok-opplevelse.

Norli ønsker å være den bokhandelen som tar litteraturen på alvor. Derfor legger vi stor vekt på litterær bredde. Vi kan også nevne at vi har Norlis debutantpris i samarbeid med Kritikerlaget for å la nye forfattere få en mer synlig plass i bokhandelen.

I tillegg til bøkene, har vi stort utvalg kontorvarer, datarekvisita, studiemateriell og skolesekker, kort til alle anledninger og morsomme og trendy produkter til enhver sesong.

Norli kan bøker! Velkommen til oss!

www.norli.no

Telefon butikk: 51 86 88 22

Notabene bok og gave
Notabene logo

Notabene er bokhandelen fylt med gleder og overraskelser! Ingen anledning er for liten for en hyggelig oppmerksomhet til deg selv eller noen du er glad i. Gjennom å kunne tilby våre kunder det beste av produkter innen vår bransje vil du garantert finne produkter som passer ditt ønske og behov.

I våre butikker skal kundene finne et unikt varesortiment beregnet på alle aldersgrupper. Butikkene skal bugne av aktuelle produkter og varer opp mot aktuell årstid, sesong og trend! Med vår satsning på produktområdene bøker, kort, DVD, spill og kontorrekvisita finner du også et unikt gavesortiment enten om du er på jakt etter en overraskelse til deg selv eller til andre.

www.notabene.no

Telefon butikk: 52 900 500

Skin Tonic Donna Classica

Telefon butikk: 91647224

Princess
Princess-logo

www.princessgruppen.no

Telefon butikk: 51480555

Post i butikk

Kontakt kundeservice
04004

man-fre 0800-1800
lør 0900-1400

Fredrik & Louisa

 

Telefon butikk: 51015444

Skoringen
Skoringen-logo

www.skoringen.no

Telefon butikk: 21079025

Synsam Jæren
SYNS0199_J ren logo m tlf_300

Brillen er ditt mest brukte plagg, og gir din viktigste sans; synet, optimale arbeidsforhold. Enten du ser på verden, eller verden ser på deg skal du vite at din brille er riktig. Hver dag tenker vi på det i Synsam – mote, service og kvalitet, slik at du vet at alt stemmer.

Din stil, din identitet, dine ansiktstrekk, dine farger, din styrke – din brille!

Synsam er også svært opptatt av at brillen skal ha optimal komfort, passform og kvalitet. For å klare å finne disse produktene samarbeider vi tett med mange av verdens største motehus;  Gucci, Dior, Ralph Lauren, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss m.fl.

Du kan også få lekre designsolbriller i ulike stiler og farger fra de store internasjonale motehusene, samt de store skandinaviske designerne.

Optikerens fremste oppgave er å gi alle best mulig synshjelp. For oss i Synsam er det viktigste dine øyne og ditt syn. For oss er synet den viktigste av sansene våre.

Velkommen til oss – kanskje du får et nytt syn på verden, eller verden på deg?

Synsam Jæren

Telefon butikk: 51207696

E-post: jaeren@synsam.com

Telenorbutikken

 

Telefon butikk: 51 77 79 44

The Body Shop

The Body Shop har et bredt sortiment av kosmetikk, hud- og hårprodukter. Våre produkter er basert på naturlige ingredienser som er bra både for huden din og for miljøet. Vi er imot testing på dyr og jobber aktivt for miljø, menneskerettigheter og å fremme selvfølelse. Vi har et eget program for rettferdig handel, Community Fair Trade, som gir mer enn 25 000 mennesker en rettferdig lønn og gode arbeidsforhold. Velkommen til oss!

 

www.thebodyshop.no

 

www.facebook.com/thebodyshopnorge

 

Telefon butikk: 514 87 076

 

Tilbords

www.tilbords.no

 

Telefon butikk: 51481544

Vinmonopolet

Åpningstider:

Manda – onsdag 10-17

Torsdag – fredag 10 – 18

Lørdag 10-15

 

Telefon butikk: 23973261

Vita
Vita_full_logo_payoff_pos

VITA er Norges største kjede innen personlig pleie med 115 butikker. Vi er i vekst og i løpet av 2011 åpner vi mange nye butikker. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til lave priser. Vi skal være et naturlig valg for deg som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære.

Hos oss får du alt du trenger innen personlig pleie. Kjente merkevarer og økologiske produkter innen make-up, hudpleie, kroppspleie, hårpleie, duft og helsekost.

Våre butikkansatte kurses jevnlig innenfor de viktigste fagområdene og merkene i bransjen. Alle våre butikkledere gjennomfører bl.a. Max Factor akademiet hvor de kurses av Jan Thomas i make-up legging. Vi har kontinuerlig trening og opplæring innen hudpleie, solpleie og helsekost samt innen service og veiledning. Våre ansatte er vel rustet til å svare på dine spørsmål om personlig pleie.

Velkommen til oss!

Besøk oss på www.vita.no og vi inviterer deg til å følge VITA på facebook.

www.facebook.com/pages/VITA.

Telefon butikk: 51484580

Vivikes
vivikes

Telefon butikk: 51485375

Zizzi

Telefon til butikk: 51 48 46 90