Butikker

/Butikker

I våre mer enn 60 butikker finner du alt du trenger hver dag:

Velkommen til ARK Bokhandel M44!

ARK Bokhandel ligger i tidligere Notabene sine lokaler, i første etasje.
Mail: m44.bryne@ark.no

Hjemmeside: www.ark.no

Telefon butikk: 94 79 59 45

Telefon butikk: 45 83 55 16

BigBite_logo_rgb ny

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta og er et fastfoodkonsept som har nysmurte subs som hovedprodukt. Subs er ferske baguetter med en myk konsistens og som etter å ha blitt
varmet i ovnen får en litt crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Hos Big Bite får du alltid Dagens til kun kr 29,-. Tilbudet gjelder ½ sub, og vi har en ny
smak for hver dag.

www.bigbite.no
Telefon butikk: 48 95 48 28

bikbok

Motebutikk # 1!

Bik Bok er en nyskapende trendbutikk for damer, som er først ute med det siste nye! Velkommen innom i vår flotte butikk på M44!

Telefon butikk: 55 21 94 41

www.bjorklund.no

Telefon butikk: 51 20 75 70

Boots-apotek

Bryne- butikken med helse og velvære i fokus. Hos oss kan vi tilby et godt vareutvalg og god fagkunnskap innen områdene kosttilskudd, velvære, bandasje/inkontinensmateriell og tradisjonelle legemidler. Vi ekspederer raskt din resept mens du venter, eller gjør andre ærend på senteret. Hos oss jobber det kun kvalifisert helsepersonell som har deg som kunde i fokus, og kan gi deg gode råd og veiledning. Vi har dessuten alltid gode tilbud til våre medlemmer.

www.bootsapotek.no

Telefon butikk: 51 77 09 00

 

Boys of Europe logo 2010 CMYK

Boys of Europe er en norsk kleskjede for gutter og menn. Vi selger klær til jobb, fritid og fest med fokus på casual jeansmote. I våre butikker finner du merkene Henry Choice, Made by Monkeys, Wos Not Wos, Jean Paul, JP52 og Dovre.

Kjeden ble startet i 1990 og har i dag over 50stk butikker spredt over hele landet.

 

www.boysofeurope.no

facebook.com/boysofeurope

Instagram: @boysofeurope_bryne

Telefon butikk: 52 90 05 42

 

boys of Europe 2602x1303pxl NY

 

BR_LOGO NY

www.br-leker.no

Telefon butikk: 21 60 23 35

BUG_logo1_871C_sort

 

 

Velkommen til Bryne Ur & Gull

Vår kjernevirksomhet er som gullsmed men vi har også et spennende utvalg av trend-/motesmykker, og ikke minst klokker. Du vil til enhver tid, finne spennende varer til gunstige priser! Vi har egen gullsmed, så hos oss får du blant annet utført reparasjon av smykker, gravering, taksering, reparasjon av klokker, batteriskift, tilpasning av lenke og smykkedesign.

Vi fører sterke merkevarer som Michael Kors, Tommy Hilfiger, Seiko, Armani, Fossil, Hjerter, Bering, Arts&Crafts, Pia&Per, Eik, Sylvsmidja, Pan Jewelry, Daniel Wellington, SNÔ of Sweden, Dansk smykkekunst. Vi utfører også ørepiercing.

 

Telefon butikk: 51 48 61 90

 

 

carlings

www.carlings.com

Telefon butikk: 55 21 17 58

Carlings er en Skandinavisk jeanskjede som retter seg mot et urbant og moderne publikum, som er opptatt av detaljer og kvalitet. Vårt sortiment består av en god mix av alt fra internasjonale brands, til mindre skandinaviske brands. Dette fører til stor variasjon og bredde, både når det gjelder jeans, street-wear, og produkter med en mer dressed look. Vi er kunnskapsrike, dedikerte og ønsker å gi alle inspirasjon og en unik kundeopplevelse.

Christiania GlasMagasin var opprinnelig et lagerutsalg for glassverkene i Norge for over 200 år siden, og har siden den gang utviklet seg til å bli en moderne butikkjede med et bredt utvalg av glass, porselen, kjøkkenartikler og gaver.

Våre butikker bugner av alt en trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet – fra praktiske og solide kjøkkenartikler til å tilberede alt man kan drømme om av lekre retter, til delikate porselensserviser og glitrende glass som gjør seg bra på bordet til både hverdag og fest!  Vi kan friste med flotte kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer som blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen, Rosendahl, Kosta Boda, Iittala og Stelton. Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

I tillegg er vi stolte av å presentere Bryllupslisten.no – et genialt verktøy for deg som planlegger bryllup. Bryllupslisten viser brudeparets ønsker slik at gavekjøperne trygt kan handle noe de vet blir satt pris på, og den kan enkelt fylles ut i en av våre butikker hvor man vil få kyndig veiledning av våre ansatte. Listen kan også registreres på internett. Bryllupslisten oppdateres etter hvert som det handles fra den, slik at man unngår dobbeltkjøp og bytting. Enkelt for gjestene – enkelt for brudeparet! Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk og tilbud om gullmedlemskap i vår kundeklubb.

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!

www.cg.no

www.facebook.com/christiania.glasmagasin

www.bryllupslisten.no

Telefon butikk: 46 63 54 34

Telefon butikk: 51 48 15 44

Clas-Ohlson-Logo

Best på dingser siden 1918!

Helt siden starten har Clas Ohlsons fokus vært å hjelpe folk med hverdagens små problemer.

Vi har ett bredt sortiment innen bl.a jernvare, verktøy, sykkel-, bil- og båttilbehør, mobil- og datatilbehør, småelektrisk, leker, foto, ur, kontorutstyr, kunst, rammer, reiseutstyr, TV-/stereo, husholdningsartikler, beslag, VVS og hageutstyr.

Med over 10.000 forskjellige artikler og reservedeler finnes det noe for alle hos oss.

Velkommen til Clas Ohlson!

www.clasohlson.no

Telefon butikk: 51 21 36 40

Mail: Janne.Bore@clasohlson.no

obs

Tlf: 51 77 86 37

obs
 • Dagligvare
 • Bygg
 • Bolig
 • Tekstil
 • Sko
 • Elektrisk/media
 • Sport
 • Kafé

www.coop.no
Telefon butikk: 51 77 86 00

www.cubus.no

 

Telefon butikk: 55 21 94 77

 

Telefon butikk: 55 21 16 38

 

 

Din ZTIL fører kjente merkevarer i størrelsene 34-46 fra PULZjeans, ESPRIT, Elton, Define, Kaffe, Dixie, Ane Mone, Ilse Jacobsen, Saint Tropez, NUMPH, VILA, SNØ of Sweden.

Ansatt hos Din ZTIL har passion for fashion og elsker å hjelpe med å finne de beste varene til deg.
Din ZTIL legger vekt på å gi deg det lille ekstra i form av faglig veiledning om farge og stil, hva som passer din figur og hvordan sette sammen et antrekk i din stil.

Her kan du bli Fashionista member og få fordelskort.

Velkommen til hyggelig handel!

 

Følg oss på sosiale medier og bli oppdatert.

Facebook: www.facebook.com/DinZtil

Instagram: http://instagram.com/dinztil

Snapchat: dinztil

Web: www.dinztil.no

 

Telefon butikk: 40 49 03 03

dna logo

dna-Skobutikken med akkurat dei skoene DU er på jakt etter. dna har alltid spennende nyheter og by på.Vi har en miks av dei beste merkene og de mest trendy skoene som finnes i motebildet.Vi har merker som Vans, Reebook,Coverse,Nike,Lacoste,Puma og Adidas . Velkommen til en kjekk handel på Dna Shoes M44.

www.dna-shoes.com

Telefon butikk: 51 48 80 24

Dressmann_Logo_red_cmyk

Hos Dressmann står personalet klar til å hjelpe, kundeservice er jobben vår. Vi finner størrelsen din, den rette passformen og hjelper deg med fargevalg. Og vi gjør vårt aller beste for å gjøre det så smertefritt som mulig, vi vet jo alle at disse mannfolkene våre ikke trives i prøverom ;)

Skulle du etter handelen ombestemme deg kan du benytte deg av Norges beste bytte- og returrett. Vi har 6 måneders åpent kjøp på ALLE varer. Bare husk å ta med kvittering. Handle julegaver 6 måneder før jul – ingen problem!

www.dressmann.no

Telefon butikk: 55 21 92 40

Basic CMYK

Fullsortements fotobutikk.

 • Vi tilbyr alt innen bildeproduksjon, analogt og digitalt.
 • Album, rammer og et godt utvalg innen scrapbook.
 • Digitale kompakt og speilrefleks kamerera, fra amatør til proff utstyr.
 • Tilleggsutstyr som vesker og bagger, minnekort og andre lagringsmedier, stativer, blitzer og batteri.
 • Det vi ikke har i butikken er helt sikkert mulig å skaffe!
 • Lerret og fotogaver, overspilling av video.
 • Vi har også et utvalg kikkerter og videokameraer.
 • Vi tar passbilder på 15 min.
 • Få dine digitale bilder fremkalt på 30 min om du ønsker, kan bestilles i butikken eller fra din egen pc hjemme i stua. Velg Bryne som butikk og du unngår tillegg i prisen.

Følg oss på Facebook,  Elite Foto Bryne

Mail adresse: bryne@elitefoto.no

Telefon butikk: 51 48 48 15

www.elitefoto.no

 

 

 

Enklere Liv er en butikk utenom det vanlige og som har spesialisert seg på produkter som gjør hverdagen enklere.

En enkel mobiltelefon med tydelige taster, alle mulige åpnere til lokk, bagasjevekter slik at man unngår overvekt på fly, puter som løfter en opp av stolen, massasjeseter og mer enn 800 andre produkter.

I butikken oppfordres du til å prøve ut mange av produktene slik at du kan bli overbevist om at de faktisk gjør nytten. Hvis du tar deg en tur rundt i Enklere Liv-butikken, vil du garantert se mange produkter du aldri har sett før.

Her finner du unike gaver til de som har “alt”.

Telefon butikk: 45 39 00 83

ES_ny

FAMILIEN SKOR SEG HOS EURO SKO Skobutikken har et bredt utvalg for hele familien. Hos oss finner du velkjente merkevarer som ingen andre har, bl.a. ROOTS, SOFTWALK, PONNY. Sko handler om mote og komfort. Vi har gode fagkunnskaper om sko og vet hva som passer de forskjellige kunder og anledninger best.

www.eurosko.no

Telefon butikk: 51 48 52 40

Feel-logo

Feel interiørkonsept med produkter for alle hjemmets rom, inkludert uterommet. Vi legger vekt på inspirasjon, produktkunnskap og funksjonalitet innen interiør og småmøbler. Hos oss skal du skal få med deg noe på veien; ideer til hva du selv kan skape hjemme. Om du har lite eller mye plass, mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg.

www.feel.no

Telefon butikk: 21 05 30 11

floriss

Blomster til alle anledninger. Vi utfører alt innen binderi -og sender blomster over hele landet. Velkommen til en blomstrende handel FLORISS AMOR BLOMSTER M44

www.floriss.no

Telefon butikk: 51 48 70 77

Frozen yogurt smaker som den beste iskrem, men er sunn som yoghurt.
Vår frozen yogurt er basert på egne resepter og leveres med kun 1,4 % fett. I tillegg inneholder den blant annet bakteriekulturene Lactobacillus acidophilus og Lactobacillus thermophilus, som er gode for fordøyelsen.
En liten yoghurtis (100 gram) av denne typen gir nemlig bare 114-122 kcal og 1,5 gram fett .
Kan nytes med god samvittighet!

Eneste stedet i Europa som serverer økologisk frozen yogurt!

 

Telefon butikk: 51 48 65 53

 

glitter

Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt utvalg av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service.

Vi er spesialister på styling og har forslag til hvordan man med begrensede midler kan forbedre sin personlig stil.

Glitter er en del av det svenske konsernet Bergendahl & Son AB, et handelsfirma eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon.

www.glitter.no

Telefon butikk: 901 85 350

 

hc shop

Våre ansatte har stor interesse og kunnskap om data. Vi kan tilby hjelp og veiledning innen data, datautstyr, service og reparasjon.

Du finner oss rett utenfor M44, med inngang i starten av parkeringsplassen. Hos oss er du velkommen til å:

 • Se og prøve mange av våre produkter
 • Spørre om akkurat det du lurer på
 • Levere inn din pc for service eller reparasjon

Våre dyktige serviceteknikere kan også komme hjem til deg.

 

Besøk oss på www.hcshop.no, Ring oss på telefon 51 48 11 00, eller send oss en epost Bryne@hcshop.no

 

 

HM-logo

http://www.hm.com/no/

Telefon: 51 77 19 30

Telefon butikk: 952 17 842

https://www.facebook.com/ingvesflikkbar

 

 

 

Telefon butikk: 45 84 81 47

Telefon til butikken : 51 48 87 22

 

jordbærpikene logo

Jordbærpikene gir deg et stort utvalg av kaffe, kaker og frodig hjemmelaget mat i god atmosfære.

Telefon butikk: 92 60 03 14

 

 

 

kappahl-logo

Telefon butikk: 41566597

Kid-logo

www.kid.no

Telefon butikk:  94026092

kitchn

www.kitchn.no

Telefon butikk:  51 48 21 38

 

Kremmerhuset logo

Telefon butikk: 90 28 32 75

Hjemmeside: www.kremmerhuset.no 

 

 

Lampehuset_logo

www.lampehuset.no

Telefon butikk:  51 48 61 80

LifeNY1 (2)

Life Bryne M44 er Rogalands største helsekost butikk med en annerledes vri.

Vi tilbyr deg stort utvalg i kosttilskudd fra topp klasse, samtidig som vi har et enormt utvalg innen økologisk mat og drikke. Vi satser fult ut på økologisk frukt og grønnsaker, allergi mat, vegansk og vegetar produkter. Økologisk selvfølgelig.

Vi tilbyr også et stort utvalg av økologisk kosmetikk, hudpleie og parfyme for vi står for at det du smører på huden skal være like bra som det du tilfører kroppen.

Vi har også et stort utvalg innen Tempur, Velloflex og Natures Designe glass/karaffler.

Hos oss kan du alltid forvente høy kompetanse og smilende hjelpsomme ansatte!

 

www.life.no

Telefon butikk: 46 41 13 60

lindex

Lindex’ forretningsidè er å tilby inspirerende og prisgunstig mote. Sortimentet består av ulike motekonsepter innen dame-, barne- og undertøy. Med over 450 butikker i Norge, Sverige, Finland, Island, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Russland og Midtøsten er Lindex i dag en av Europas ledende motekjeder. Lindex er en del av det finske børsnoterte konsernet, Stockmann. 

Mer informasjon finnes på www.lindex.com.

 

Telefon butikk: 23 65 20 80

Leather man logo

www.leatherman.no

Telefon butikk:  51 20 77 83

long time beauty-1

Velkommen til Long Time Beauty! Vi ligger i 2 etasje bak senterkontoret på M44.

For time bestilling besøk: http://longtimebeauty.onlinebooq.net/

Du kan også kontakte oss på tlf: 40 56 95 24

 

 

match_logo_original_rgb_300

Match HOF har klær for dame og herre.

Vi fører merkene Jean Paul, Va Vite, Donna, Marie Philippe, Saint Tropez, Levi`s Henry Choice, Redford, Mario Conti og Bjørn Borg.

Kom innom å se det gode utvalget vi har i vår jeansavdeling. Vi har jeans til alle fasonger både til dame og herre. Match har også godt utvalg i både dress og skjorter, samt tilbehør.
Vi har klær til alle anledninger, og utvalg i belter, smykker, vesker og sko.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for aktiviteter og oppdateringer innen mote.

Velkommen til en hyggelig handel hos jentene på Match.
Telefon butikk 51 48 46 96

Mæhle er en mulitbrandstore med fokus på kvalitetsmerker. Hovedkolleksjonen kommer Gerry Weber.

Gerry Weber er et elegant damemerke og har sin opprinnelse fra Tyskland. Det er et merke med fokus på god og vakker design som passer damer i alle aldre.

Gerry Weber sin Collection er av fantastisk kvalitet og nydelig stil. Innenfor Gerry Weber ligger også 3 undermerker, Taifun som er for litt yngre damer, Samoon er mote i størrelsene 40 til 54, og Edition for den mer sporty delen av livet. Med Collection og alle undermerkene så klarer Gerry Weber å kle alle damer i alle aldre opp på en helt fantastisk måte, dermed er Gerry Weber unilk og ulik mange andre merker siden Gerry Weber fokuserer på klassiske, sporty kvinner i alle aldre og i alle fasonger.

 

Telefon butikk: 45 95 70 38

Modern-Design

 

www.moderndesign.no

Modern Design ble etablert i 1980. I dag har vi 220 dedikerte og dyktige medarbeidere fordelt på 14 salonger. Våre salonger finner du i byene Sandnes, Stavanger, Bryne, Egersund, Sandvika (Oslo), Fornebu, Bekkestua og Tønsberg.

Åpningstider:
man – fre: 10.00 – 20.00
lør: 10.00 – 18.00

Kontakt:

Direkte telefon: 51 48 08 20

Modern Design, M44
Jupiterveien 2
4340 Bryne

Avdelingsleder: Astrid Svihus
astrid@moderndesign.no

Narvesen-logo

www.narvesen.no

Telefon butikk: 51 48 67 07

Nikita-Hair_medium

Velkommen til Nikita Hair M44! I Nikita Hair jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å gi kundene «a great feeling». Vi tilbyr kundene gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet.                          

Vi har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra: Sebastian, Wella Professionals, Redken, Kerastase og MoroccanOil, samt elektriske artikler fra ghd. Vi har også utviklet vårt eget hår- og hudpleiemerke, Eleni & Chris, med skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser.

Dersom du ønsker en eksakt pris på din behandling, anbefaler vi at du tar kontakt med oss slik at din Nikita frisør kan gi deg en nøyaktig pris på ønsket behandling. Stikk innom, ring oss eller bestill time på nikita.no når det passer deg.

 

 

Telefon nr: 51 48 11 57

Du finner oss i 1. etasje!

 

Nille

Tlf: 97 48 18 24

Norli-logo

Norli Bryne.

Vi i Norli elsker bøker. Hos oss vil du få hjelp til å finne fram til boken som passer akkurat for deg – nesten uansett hva du liker best. Hos oss er du alltid velkommen til en bokprat! Vi arrangerer også bokkafeer, signeringer og lanseringer  – stikk innom når din favorittforfatter er på besøk for en annerledes bok-opplevelse.

Norli ønsker å være den bokhandelen som tar litteraturen på alvor. Derfor legger vi stor vekt på litterær bredde. Vi kan også nevne at vi har Norlis debutantpris i samarbeid med Kritikerlaget for å la nye forfattere få en mer synlig plass i bokhandelen.

I tillegg til bøkene, har vi stort utvalg kontorvarer, datarekvisita, studiemateriell og skolesekker, kort til alle anledninger og morsomme og trendy produkter til enhver sesong.

Norli kan bøker! Velkommen til oss!

www.norli.no

Telefon butikk: 51 86 88 22 eller 47 66 79 27

Kontakt kundeservice
04004

man-fre 09.00-21.00
lør 09.00-19.00

Velkommen til Så Takk – Mat og Urter.

 

Du finner kafeen i mellom etasjen ved senterkontoret.

Tlf: 918 81 639

 

Skin_tonic_225cmyk

 

Skin Tonic Donna Classica, (tidligere Parfymelle Donna Classica) finner du i 2. etasje på M44.

 

Vi har alt du trenger innen makeup, hudpleie og duft. Vi legger også makeup.

Vi fører merker som:

 • Dior, Lancome, Biotherm, Shiseido, Clinique, REN, Declare, Bare Minerals og Youngblood

 

Vi har dufter fra:

 • Dior, Lancome, Hugo Boss, Calvin Klein, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Jean Paul, Versace, Mont Blanc, Lagerfeldt, Versace, Marc Jacobs, Paco Rabanne, Burberry, Cacharel, Moods of Norway, Jimmi Choo, Escada, Issey Miyake, Tova og James Bond

 

Telefon butikk: 91 64 72 24

Besøk vår hjemmeside for informasjon: http://www.grenes.dk/

Telefon butikk: 94 14 69 53

SYNS0199_J ren logo m tlf_300

Brillen er ditt mest brukte plagg, og gir din viktigste sans; synet, optimale arbeidsforhold. Enten du ser på verden, eller verden ser på deg skal du vite at din brille er riktig. Hver dag tenker vi på det i Synsam – mote, service og kvalitet, slik at du vet at alt stemmer.

Din stil, din identitet, dine ansiktstrekk, dine farger, din styrke – din brille!

Synsam er også svært opptatt av at brillen skal ha optimal komfort, passform og kvalitet. For å klare å finne disse produktene samarbeider vi tett med mange av verdens største motehus;  Gucci, Dior, Ralph Lauren, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss m.fl.

Du kan også få lekre designsolbriller i ulike stiler og farger fra de store internasjonale motehusene, samt de store skandinaviske designerne.

Optikerens fremste oppgave er å gi alle best mulig synshjelp. For oss i Synsam er det viktigste dine øyne og ditt syn. For oss er synet den viktigste av sansene våre.

Velkommen til oss – kanskje du får et nytt syn på verden, eller verden på deg?

Synsam Jæren

Telefon butikk: 51 20 76 96

E-post: jaeren@synsam.com

 

Telefon butikk: 48 29 62 25

Hos Telia butikken finner du et bredt utvalg av mobiltelefoner, bredbånd, abonnement, tjenester og tilleggsutstyr. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne den beste løsningen for deg. Kom innom butikken vår for spennende tilbud, aktiviteter og kampanjer.  

Hos Telia butikken får du også Mobilpant. Du kan levere inn din gamle mobil eller nettbrett, og for beløpet kan du handle ny telefon eller tilleggsutstyr i en av våre butikker.

Våre hyggelige butikkansatte er alltid klare for å hjelpe deg med det du måtte ønske. Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde med hjelpen de får, så om du opplever det motsatte – si gjerne i fra til oss slik at vi kan prøve å bli bedre.

 

Velkommen til oss i Telia butikken

 

Telefonnummer 40 00 15 58

E-mail: telia-m44@telia.no

TELIA_P_RGB

TBS_Logotype_Small_Black_2015

Vi i The Body Shop tilbyr hud –og kroppspleieprodukter basert på naturlige ingredienser.

The Body Shops historie startet med vår grunnlegger, Anita Roddick, sin tro på noe revolusjonært; at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body Shop født i 1976.
Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne – å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av (Enrich not Exploit).

For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr.
Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig; sammen kan vi klare det! Enrich Not Exploit™. It’s in our hands.

Visste du at vi også tilbyr gratis sminkeveiledning der vi hjelper deg å finne de perfekte sminkeproduktene til akkurat din hud?

Velkommen til oss!

 

www.thebodyshop.no

 

www.facebook.com/thebodyshopnorge

 

Telefon butikk: 51 48 70 76

 

www.tilbords.no

 

Telefon butikk: 51 48 15 44

www.veslaogbroremann.blogg.no/

 

Telefon butikk: 466 47 699

 

Vanlige Åpningstider:

Mandag – onsdag: 10-17

Torsdag – fredag: 10 – 18

Lørdag: 10-15

Telefon butikk: 23 97 32 61

 

Åpningstider i Påsken 2017:

Mandag 10.4: kl 10 – 18

Tirsdag 11.04: kl 10 – 18

Onsdag 12.04: kl 10 – 15

Påskeaften, Lørdag 15.04: kl 10 – 15

 

2012-Vita_full_logo_payoff_cmyk_pos

 

Telefon: 51 48 45 80

Email: bryne.vita1569@vita.no

Nettsted: www.vita.no

Facebook: https://www.facebook.com/vita

Instagram: vita_no

 

Velkommen til VITA, Norges største kjede innen skjønnhet og velvære!

Damene på VITA har full kontroll og oversikt over det du lurer på eller leter etter innen make-up, hudpleie, hårpleie, helsekost, duft og parfyme!

Vi står klare til å hjelpe deg som søker gode råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære og vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk. Til hud har vi dagkremer, nattkremer, rens, masker, oljer og solpleie innen mange kjente og gode merker. Vi kan også tilby shampoo, balsam, hårkurer og hårfarge. Innen kroppspleie kan du velge fra vårt utvalg av bodylotion, selvbruning, såper, håndkremer, deodoranter og flere spesialprodukter.

I vår butikk finner også menn det de trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gillette, Bulldog, Nivea, Tommy Hilfinger og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.

Bli medlem av Club VITA å få bonuspoeng på alt du handler og gode medlemstilbud!

I dag har vi 200 butikker fordelt over hele Norge og den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.

Merker:

Korres, Sensilis, Ole Henriksen, Emma S, Harmoni, L`Orèal, Max Factor, Gillette, Jimmy Choo, Davidoff, Lee Stafford, Comodynes, St. Tropez, Sanctuary, John Frieda, Beter, Tommy Hilfiger, Lacoste, Aussi, Bio Silk, Schwarzkopf, Garnier, Glam Glow, Artdeco, Isadoro, Steviosa, Fing`rs  m.fl.

Velkommen til oss på VITA for gode råd, trygg veiledning og en trivelig handel!

Telefon: 51 48 46 90

Email: bryne@zizzishop.com

Nettsted: www.zizzi.no

Facebook: https://www.facebook.com/ZIZZIStavanger/

 

Velkommen til Zizzi

Med mer enn 120 konseptbutikker og mer enn 1000 salgssteder har vi en bred kunnskap og er markedsledende innenfor vår målgruppe i Skandinavia. Vi er det raskest voksende curvy merket i Norden, og jobber derfor nå med å ekspandere til andre deler av Europa og i takt med dette, utvikle vår e-commerce plattform.

Zizzi kjennetegnes av en ekte lidenskap for kundene våre og deres behov. For Zizzi handler det alltid om å fokusere beinhardt på personligheten til den neste generasjonen av formfulle kvinner. Formfulle fashionistas er stolte av figuren sin, og vil derfor ha flott mote tilpasset deres kropper.

Som moteleverandør tolker Zizzi kontinuerlig kommende trender og tendenser, og kombinerer dette med kunnskap om passform og materialvalg, som kan fremheve de kvinnelige kurver.

Det er nettopp denne kunnskapen som er årsaken til at Zizzi kan tilby spennende kolleksjoner, med et bredt spekter av attraktive produkter i forskjellige kvaliteter. Unike kombinasjoner av farger, kvaliteter, silhuetter og detaljer, som dekker våre kunders forskjellige behov.

Når kunder besøker vår Zizzi butikk, er vårt mål at de alltid føler seg velkomne og tatt vare på av profesjonelle hender. Vi ønsker at stemningen i butikken skal være imøtekommende og varm, og at kundene opplever å få god veiledning som de kan stole på.