JOBBE PÅ M44?

Butikkene på M44 har stadig behov for nye, humørfylte og flinke medarbeidere. Vi er nær 750 mennesker som jobber her, i et trivelig miljø der vi gjør mye kjekt sammen. Du finner noen ledige stillinger under her, men det er også lurt å sjekke hver enkelt butikk samt finn.no.

Vi søker etter en medarbeider som kan jobbe godt både selvstendig og med andre. Å være Kakaos ansikt utad og være ansvarlig for at våre gjester trives.

Arbeidsdagen består av gjestekontakt, ta bestilling av gjestene, yte service, renhold og være ansvarlig for at gjestene våre får en god opplevelse under sitt besøk. Vi søker noen som kan hjelpe oss med å videreføre vår gode gjestebehandling.

Vi søker en utadvent person som kan veksle på å jobbe dag og kveld. Søkerne må være fylt 18 år. Søkere med tidligere erfaring fra matindustri eller kafeer vil bli prioritert

Søknad og Cv sendes til contact@kakaoshop.no

Vi søker en medarbeider som har lyst til å arbeide i vår spennende butikk på M44 Bryne. Arbeidstid vil hovedsaklig være ettermiddag og kveld. Jobben består primært av kundebehandling, varepåfylling og generelt butikkarbeid. Det er en forutsetning at ungdomsskolen er bestått.

Det er alltid travelt i NORMAL, og vi stiller derfor krav til at du som en del av vårt team kan matche vårt engasjement og vår flittighet. Med andre ord forventer vi at du har en høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og møter på arbeid med godt humør, slik at alle kan se at vi sammen brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle basisvarer. Vi forlanger at du har plettfri vandel.

Søknad og startdato

Forventet startdato: Snarest

Søknadsfrist: 30.07.2021

Intervjuer holdes fortløpende.

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt.

Link til søknadsskjema

Vi søker butikkmedarbeidere til flere av våre filialer. Fast stilling 70% med mulighet for ekstra vakter.

På Kanelsnurren er vi opptatt av et høyt servicenivå og godt arbeidsmiljø. Derfor jakter vi på deg som er positiv, utadvendt og liker en hektisk hverdag- et ekte arbeidsjern. Du er glad i mennesker, ikke redd for å ta ansvar og ønsker å gi våre gjester en unik og personlig opplevelse!

Føler du deg truffet og har lyst til å bli med i  “familien” på Kanelsnurren? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Send søknad og CV på jobb@kanelsnurren.no! Merk gjerne med ønsket størrelse på stilling.

Vi trenger en ekstra person på laget vårt i sommer og videre fremover. Du er et naturlig salgstalent, fleksibel, positiv og smilende.

Du er over 18 år og liker å jobbe kvelder og helger.

Send en CV med bilde til post@beeyouu.no

For spørsmål kontakt Ann Elin tlf 934 62 364

Ekstrahjelp søkes til Skin Tonic!

Vi søker ekstrahjelp som kan jobbe kvelder og helg. Søknad leveres i butikken eller på mail donnaclassica@skintonic.no

Funky Frozen Yogurt M44 Bryne leter etter en fantastisk butikksjef!

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Vi er i dag et lite hovedkontor Oslo som drifter alle 23 butikkene sammen med 23 fantastiske butikksjefer. Nå trenger vi en funky butikksjef som vi kan dele seirene og utfordringene med. – Kanskje er dette din aller første butikksjefsjobb?

Butikksjef i Funky Frozen Yogurt!

Som butikksjef i Funky vil din viktigste arbeidsoppgave være å sørge for at våre gjester får en bedre, smakfull og funky opplevelse gjennom å sørge for at butikken din til enhver tid er den desidert beste i bransjen. Du vil ha ansvar for butikken på Strømmen Storsenter og være Funkys ansikt utad i Lillestrøm

Kvalifikasjoner

Krever ingen forkunnskaper eller relevant erfaring.

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg! Det er supert om du er over 20.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept? Send oss din søknad!

Send CV og søknad til: m44.ffy@gmail.com

 

Merk i emnefeltet med «Butikksjef M44 ».

Søknadsfrist: Snarest!

Kontaktinfo

Adresse:
Jupitervegen 2
4340 Bryne

Telefon:
51 20 75 00

E-post:
hei@m44.no

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:

10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 18

Følg oss

Kontaktinfo

Adresse:
Jupitervegen 2
4340 Bryne

Telefon:
51 20 75 00

E-post:
hei@m44.no

Åpningstider

Mandag: 10 – 20
Tirsdag: 10 – 20
Onsdag: 10 – 20
Torsdag: 10 – 20
Fredag: 10 – 20
Lørdag: 10 – 18

Følg oss