XXL

XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten I 2001, har XXL bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner.

Idag har vi mer enn 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett.

Tilsammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte. Vi har lidenskap og kunnskap om sport, og vi bryr oss og tar vare på kundene, hverandre og omgivelsene rundt oss. Vi setter alltid kunden først! Vi ønsker at kundene skal legge merke til at XXL ønsker dem velkommen, støtter og inspirerer.

Vi tilbyr kundene våre en unik kombinasjon av førsteklasses merkevarer, ekspertise, utvalg, tilgjengelighet og de beste prisene.

I XXL sørger vi for at alle typer sports- og friluftsutstyr er tilgjengelig for alle. Alt på samme sted. Vi tror dessuten at sport og utendørsaktiviteter spiller en viktig rolle i å samle mennesker. Uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomi så kan alle delta i sport og friluftsliv og dele gleden.

Det er derfor vi sier: “All sports united. Sports unite all”.

Åpningstider: 10-20 (18)
Kontakt: 22 32 93 60
Etasjeplan: 3. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider