FASILITETER PÅ SENTERET

Handleglede

Handleglede er mer enn et ord, det er en opplevelse. I over 15 år har M44 vært den naturlige møteplassen for jærbuer på jakt etter gode kjøp og god stemning. Med over 70 spennende butikker og en betjening som vet hva jærsk humør og jærsk service er, er det ikke rart at stadig flere tar turen til oss. For å handle, selvsagt, men også for å treffe kjente, ta en kopp kaffe, en matbit, en drøs. Velkommen til oss!

Infoglede

Vi legger til rette for at du skal trives og finne frem hos oss. I senteret finner du 3 wayfindere, digitale flater med touch funksjon med butikkinformasjon, etasjeoversikt og retningsbeskrivelse til butikker, toalettfasiliteter nødutganger og inn og utgangsdører.

Vi har og en storskjerm i sør-bygget der en finner informasjon over aktiviteter.

Parkering
Kommer du til M44 med bil, trenger du ikke lete på kryss og tvers etter et sted å parkere. Du trenger heller ikke finne fram mynter, kredittkort eller parkerings-appen på mobilen. Hos oss venter 750 gratis p-plasser, både utendørs og inne i bygget. Familieparkering rett ved hovedinngangen. Ellers kan vi anbefale å reise kollektivt: Det tar kun noen minutter å spasere fra Bryne togstasjon, og bussforbindelsene til M44 er svært gode.

Fasiliteter
M44 har flere fasiliteter, vi har blant annet flere stellerom rundt på senteret. Vi har også et full utstyrt ammerom for  (VIB – Very important babies). Hvis du har behov for lån av rullestol, hjelper vekterne deg med dette. M44 har gratis Wifi, samt gode oppbevaringsmuligheter, oppladingsmuligheter for mobiltelefon på senteret.

Trygghetsglede
Det er vekterne ved M44 som passer på oss. Sikkerhet er deres oppgave nummer én; i tillegg jobber de med service, informasjon og bistår i ulike situasjoner som måtte oppstå. Vekterne er godt synlige i “gatebilde” inne på senteret, og har en infodesk ved siden av hovedinngangen.

Gavekort
Lyst til å glede andre? Da er Brynebyens gavekort midt i blinken. Du får kjøpt kortet på M44, hos COOP Ekspress, på nett og gavekortautomaten i første etasje. Kortet kan brukes både her på senteret og i andre butikker på Bryne. Du bestemmer selv hvor stort beløpet skal være – og den heldige mottakeren bestemmer resten!

Bedrifter som ønsker å kjøpe kort, gjør dette enkelt på Brynebyens egen nettside, bryne.no.

Kontaktinfo

Adresse:
Jupitervegen 2
4340 Bryne

Telefon:
51 20 75 00

E-post:
hei@m44.no

Åpningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:

10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 20
10 – 18

Følg oss

Kontaktinfo

Adresse:
Jupitervegen 2
4340 Bryne

Telefon:
51 20 75 00

E-post:
hei@m44.no

Åpningstider

Mandag: 10 – 20
Tirsdag:10 – 20
Onsdag: 10 – 20
Torsdag:10 – 20
Fredag: 10 – 20
Lørdag: 10 – 18

Følg oss