Eurosko

Eurosko er Skandinavias største skokjede med over 300 butikker. Som kunde vil du oppleve at butikkene ikke nødvendigvis er helt like, noe vi tror er med på å gjøre det enda mer spennende å besøke ulike Eurosko butikker. Vårt mål er å være byens beste skobutikk gjennom utvalg, kunnskap og kvalitet.

Hos oss kan du finne kolleksjoner til hele familien, både til dame, herre, junior og barn. Vi har sko som passer til enhver anledning og sesong.

Bærekraftig er et viktig element i vår forretningsstrategi og danner grunnlaget for selskapets samfunns- og miljøansvar. I tillegg har Euro Sko Gruppen vært medlem i “Initiativ for etisk handel” (IEH) siden 2004 – noe vi er stolte av.

Vi har vært en del av M44 fra starten av, og holder til i andre etasje. Vi er en av 13 butikker som eies av Tønnesen Sko, og har vært en del av dem siden 2012. I anledning med eierskifte ble vi slått sammen med nabobutikken vår dna til én stor butikk. Eurosko og dna er skandinavias største skogruppering i dag. I butikken vår finner du mange kjente merkevarer som; Ecco, Roots, Viking, Bisgaard, Ilse Jacobsen, Vagabond, Rieker, Softwalk, Tamaris, Stockholm Design etc.

Vi har gode fagkunnskaper om sko og hjelper våre kunder på best mulig måte til å finne den rette skoen til en gitt anledning. I tillegg til sko som er basisvare, kan vi tilby et spennende utvalg av vesker, lommebøker og andre artikler som det lille ekstra. Vi er alltid oppdatert på moter og nye trender, så du finner alltid de mest trendy skoene hos oss.Så om du er på jakt etter sesongens nyheter er vi butikken å ta turen til. Følg oss gjerne på sosiale medier for inspirasjon og nyheter.

Click & Collect 

Med Click & Collect ønsker vi å gjøre det enklere og mer effektivt for våre kunder å handle hos oss. Ved å benytte deg av Click & Collect kan du være sikker på at akkurat de skoene du ønsker deg står og venter på deg i butikken. Gjennom vår nettsiden kan du velge din Eurosko-butikk og reservere skoen ved å velge alternativet “Click & Collect”. Innen to timer mottar du en SMS med bekreftelse på at skoene kan hentes. Varene hentes og betales ved kassen i butikk. Dette gir deg mulighet til å handle sko til hele familien hjemmefra.

Åpningstider: 10-20 (18)
Kontakt: 51 48 52 40
Etasjeplan: 2. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider