DNA

dna er et skokonsept som tilbyr en oppdatert og trendy mix av sko, sneakers og tilbehør fra spennende varemerker. Et sterkt fokus på trend og kvalitet gjør oss unike, og vi ønsker at hver enkelt kunde skal kunne uttrykke sin personlighet og identitet gjennom kolleksjonene i butikken. Den typiske dna-butikken har en egen atmosfære som appellerer til unge, oppdaterte sko elskere og hver enkelt dna-butikk har sitt unike vareutvalg der innkjøpene gjøres lokalt for å tilpasse seg sitt lokale marked.

dna er et konsept som tørr å gå egne veier; vi er unge og modige, noe som gjenspeiles i utvalget og i den visuelle profilen.

dna – a part of you.

Butikken vår finner du i andre etasje, helt i enden av kjøpesenteret. Vi er en av 13 butikker som eies av Tønnesen Sko, og har vært en del av dem siden 2012. I anledning med eierskifte ble vi slått sammen med nabobutikken våres Eurosko til én stor butikk. Eurosko og dna er skandinavias største skogruppering i dag.

Vi tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer som; Adidas, Nike, Iconic, Dr Martens, Timberland, Puma, Vans etc. Du kan finne sko til alle anledninger, som passer din personlighet og stil. Vi er oppdatert og trendy, noe som betyr at du alltid kan sikre deg sesongens favoritter og must-have skoene hos oss. I tillegg til sko har vi et stort fokus på det perfekte tilbehøret. Alt fra den gode luen til den romslige vesken man alltid har behov for. Vi er så heldige med å ha det kjente merket Re:designedbydixie til å gi oss sesongens fineste tilbehør. Vi oppdaterer stadig på sosiale medier, så følg oss gjerne for inspirasjon og muligheten til å få med deg siste nytt.

Click&Collect

Med Click & Collect ønsker vi å gjøre det enklere og mer effektivt for våre kunder å handle hos oss. Ved å benytte deg av Click & Collect kan du være sikker på at akkurat de skoene du ønsker deg står og venter på deg i butikken. Gjennom vår nettsiden kan du velge din dna-butikk og reservere skoen ved å velge alternativet “Click & Collect”. Innen to timer mottar du en SMS med bekreftelse på at skoene kan hentes. Varene hentes og betales ved kassen i butikk.

Åpningstider: 10-20 (18)
Kontakt: 51 48 80 24
Etasjeplan: 2. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider