JOBBE PÅ M44?

Butikkene på M44 har stadig behov for nye, humørfylte og flinke medarbeidere. Vi er nær 750 mennesker som jobber her, i et trivelig miljø der vi gjør mye kjekt sammen. Du finner noen ledige stillinger under her, men det er også lurt å sjekke hver enkelt butikk samt finn.no.

Har du kremmerånd og elsker å jobbe i butikk?
Vi søker en 12% deltidsmedarbeider til vår butikk på Bryne.

The Body Shop er et brand som kjemper for at verden skal bli litt vakrere og litt mer rettferdig for både mennesker, dyr og planeten. Vi er opptatt av at vår business skal bidra til noe godt, og er aktivister når det trengs. Deler du vår passion kan du være akkurat den vi leter etter!

Ansvar og arbeidsoppgaver:
• Bidra til butikkens resultat og oppnåelse av budsjett
• Varehåndtering og eksponering
• Oppfølging av salgsaktiviteter og kampanjer

Kvalifikasjoner:
• Relevant erfaring innenfor salg og service
• Gjerne utdannelse inne kosmetikk og/eller hudpleie
• Brennende interesse for make-up, kropp- og hudpleieprodukter
• Fleksibel og kan jobbe på dag- og kveldstid, samt i helger og i ferier når butikken har behov

Egenskaper:
• Stor arbeidskapasitet og trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø
• Kreativ, selvstendig, sosial og en god lagspiller
• Initiativrik og effektiv, med et stort ønske om å lykkes

Vi tilbyr:
• En morsom og kreativ arbeidsplass
• Utviklingsmuligheter for deg som bemerker seg i form av engasjement, innsatsvilje og resultater
• Muligheter for å påvirke kjedens hverdag og fremtid da dine meninger er et viktig verktøy for oss
• Tett oppfølging og support

For å bli en del av vårt team, er det viktig at du imøtekommer de kvalifikasjoner og egenskaper vi ser etter. Send inn CV og søknad hvor du forteller din motivasjon for denne stillingen. Søkere må være over 18 år.
Velkommen til oss!

Tiltredelse 01.07.2020

Søknadsfrist
Søk på stillingen
21.06.2020

Søk her

The Body Shop

The Body Shop ble grunnlagt i 1976 som en protest mot skjønnhetsindustrien. Anita Roddick, som grunnla The Body Shop, mente skjønnhetsindustrien var direkte fordummende, spilte på menneskers mindreverdighetskomplekser og dessuten hadde en helt overfladisk innstilling til alt som var viktig i livet. Hun mente at bedrifter kunne gjøre mer for samfunnet enn å være en sikker arbeidsplass. Handel kunne bety noe annet enn å overfôre de grådige, og i stedet ha en positiv innflytelse på utviklingen av det globale samfunn.

Big Bite søker en Franchisetaker som elsker å jobbe med mat og mennesker til vår lønnsomme avdeling på Bryne!
Vår tidligere franchisetaker går videre til nye spennende muligheter som har åpnet seg etter å ha bygget opp en veldrevet, og lønnsom avdeling hos oss!
Elsker du å jobbe tett med andre og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

Som Franchisetaker i Big Bite vil du ha ansvaret for alt fra rene gulv, varebestillinger og ryddig lager, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Dette er et stort ansvar, men i Big Bite er vi en familie som hjelper hverandre med alle store og små utfordringer. Du vil få grundig opplæring før du starter direkte i en Big Bite fra en av våre franchisetakere. Underveis vil du også jobbe tett med din regionale salgssjef, som er tilretteleggeren for din suksess.
I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite familien. Derfor er det både regionale og nasjonale samlinger hvert år. Kompetanseutvikling er sentralt for oss, og som en av våre superhelter vil du tilbys en rekke kurs for deg og dine medarbeidere.

Hvem er du og hva kan du?
Vi ser både etter erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men oppfordrer også unge personer som med glød og iver ønsker å starte for seg selv.
Våre verdier står sterkt, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:
Ansvarlig – vi ser etter personer som er opptatt av å gjøre ting riktig og som evner å være selvstendig.
Lojal – vi ser etter noen som følger konseptet hver dag og er stolt av å være i Big Bite.
Lagspiller – vi ser etter noen som ønsker å bidra slik at fellesskapet blir enda bedre og unner andre å gjøre det godt.
Engasjert – vi ser etter noen som ønsker å være kundene og dine medarbeideres superhelt, og gjøre deres hverdag enda bedre.

Hvorfor skal du velge oss?
Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Som franchisetaker hos oss eier du din egen bedrift og har stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept. I Big Bite er vi sammensveiset og hjelper hverandre i hverdagen på tvers av utsalgssted. Erfarne franchisetakerne bistår de mer ferske og det er daglig støtte fra regionleder og hovedkontor. Vi har et omfattende støtteapparat for å sikre at våre franchisetakere skal lykkes!
Hos får du også:
Ferdigbygd butikk iht. konsept
Grundig opplæring i konseptet og daglig driftsstøtte etter behov
Riksdekkende markedsføring og annonsering
Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
Ferdig IK mat system
Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse mm.
En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeider

Har du lyst å være med på en spennende reise sammen med oss? Send oss en søknad eller ring reing regional salgssjef Simon på tlf. 467 88 426, eller HR-konsulent Sivert på tlf. 924 60 302, for mer informasjon.

Om arbeidsgiveren

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.

Om oss
Big Bite åpnet i Trondheim i 1997 med ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. Det har vi klart. I dag finnes Big Bite i hjertet av over seksti kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst, og har alltid behov for dyktige folk, både bak disken og som franchisetakere.

Derfor er vi en suksess
Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps, servert innen sekunder med et smil på kjøpet. Velg en favoritt fra menyen, eller skreddersy din egen med utgangspunkt i et rikt utvalg pålegg og friske grønnsaker. Kombinasjonen av god mat og entusiastiske folk bak disken har ført til et faktum vi er utrolig stolt av: Har noen først prøvd en Big Bite, kommer de garantert tilbake igjen.

Start din egen avdeling
Big Bite er et norsk franchisekonsept, og vi ser alltid etter deg som har lyst til å eie og drive ditt eget sted. Vi gir alle våre franchisetakere grundig opplæring i konsept og drift via vår egen Big Bite-skole. I tillegg får du et stort serviceapparat med gode og veletablerte driftssystemer i ryggen. Du får stor frihet til å forme din egen jobbhverdag, og velger selv teamet som du mener vil gjøre din Big Bite til en bestselger. Med hundrevis av kolleger over hele Norge blir du en viktig del av en engasjert gjeng med superhelter som elsker å spille hverandre gode.

Bitastad – selskapet bak selskapet
Big Bite er en del av Bitastad AS, Norges råeste veksthus for serveringskonsepter. Vi kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura og Big Bite. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene.

Best kids søker ekstrahjelp til høsten.

Du må være over 17 år – være interessert i barneklær, energisk og utadvendt. Arbeidstid en til to kvelder i uken og annen hver lørdag. Pluss om du også kan dagtid innimellom. Du må ha jobbet i butikk eller tilsvarende.

Lever søknad med CV i butikken.

Butikksjef: Janne Mette S Sviggum

Life søker nye medarbeider

Life er Nordens ledende helsekostkjede. Vi hjelper våre kunder med å holde seg naturlig friske gjennom å finne en bedre balanse mellom kost, mosjon og hvile. Lifekjeden har 400 butikker fordelt på Norge, Sverige og Finland.

Vi søker nå etter en helse interessert deltids medarbeider til vår butikk på Life Bryne M44.

Vi tilbyr en 50% stilling med hovedsakelig vakter på ettermiddag og helg. Du er en fleksibel person med god forståelse for kundebehandling.
Du er en driftig person med kremmerånd, høy serviceinnstilling og godt humør.
Du har vilje til å nå resultater og god kjennskap til både å jobbe i team og alene.
Du må også ha stor interesse for mat, økologi, helse, kost og mosjon samt gode kunnskaper innenfor området.
Det er samtidig en stor fordel om du har erfaring fra bransjen.
Vi tilbyr deg en interessant jobb i en dynamisk organisasjon med sterkt kundefokus og fagkunnskap.
Du utøver kundemøtet utover det vanlige der du elsker å selge med omtanke.

Søknadsfrist: Snarest.
Søknad med CV sendes til natacha@life.no og bryne@lifebutikk.no

Søker bør helst være over 20år, men er ikke et krav. Søker må være over 18år.