Bryne Ur & Gull

Vår kjernevirksomhet er som GULLSMED og vi har et stort utvalg i KLOKKER. Vi utfører batteriskift og vi tar imot alle urmakertjenester. Vi har også et spennende utvalg av trend, motesmykker og ikke minst klokker. Du vil til enhver tid finne spennende varer til gunstige priser!

Vi har egen GULLSMED så hos oss får du blant annet utført reparasjon av smykker samt gravering, taksering, reparasjon av klokker, batteriskift, tilpasning av lenke og smykkedesign.

Veslemøy egenprodusert BUNADSSØLV får du hos oss. Skal du ha bunad får du god hjelp å veiledning til å velge sølvet ditt hos oss.

Skal du gifte deg eller forlove deg finner du er rikt utvalg i vakre FORLOVELSES OG GIFTERINGER hos oss. FRIERRINGEN har vi også i utallige varianter og prisklasser.

DÅP OG NAVNEDAG er en stor anledning og feiring. Til den lille skjønne har vi alt fra smykker og søljer til bestikk, serviser og pynteting. Kom innom oss for en hyggelig handel hos våre kunnskapsrike ansatte.

Vi fører sterke merkevarer på klokker: Michael Kors, Seiko, Skagen, Fossil, Lorus, Adidas, Daniel Wellington, Calypso, Panex, Alexander.

Smykker:

EGENPRODUSERTE, Pan Jewelry, SNÖ of Sweden, Edblad, Drakenberg Sjölin, Lily & Rose, Calvin Klein, Bering, Pia&Per, Eik, Prins og Prinsesse, Sylvsmidja, Enamel Copenhagen, Nordahl, Arne Nordlie, Story by Kraz & Ziegler, Brosway, Son of Noa,Alexander Vi utfører også ørepiercing der vi tar i begge ørene samtidig. Velkommen til oss!

Åpningstider: 10-20 (18)
Kontakt: 51 48 61 90
Etasjeplan: 1. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider