Normal

NORMAL er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser.

Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline.

Vi kjøper merkevarer der de er billigst, slik at vi kan selge dem til faste, lave priser – og fremdeles tjene litt på dem.

Vi er i stand til å konkurrere på markant lavere priser på merkevarer, på grunn av import av varer fra distributører over alt i Europa. Vi kjøper varene der de er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd i prosessen. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv, og så videre. Ettersom varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker.

Vi åpnet vår første butikk i Silkeborg i Danmark i april 2013. Siden da har det gått raskt, og i dag er det mer enn 95 NORMAL-butikker rundt omkring i Norge. I juni 2017 åpnet vi vår første butikk utenfor Danmarks grenser, nemlig i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åpnet vi vår første butikk i Malmö i Sverige, og i mai 2018 åpnet vi den første NORMAL-butikken i Nederland. I august 2019 åpnet den første butikken i Frankrike, og i februar 2021 åpnet vi den første NORMAL-butikken i Finland. I alt har vi nå rundet 265 NORMAL-butikker fordelt på 6 land. Du kan holde øye med vår hjemmeside og våre sosiale medier, hvor vi løpende informerer om nyåpninger.

Åpningstider 10-20 (18)
Kontakt: 408 12 205
Etasjeplan: 2. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider