Loading...
OM OSS 2018-06-19T07:58:02+00:00

OM OSS

Handleglede

Handleglede er mer enn et ord, det er en opplevelse. I over 13 år har M44 vært den naturlige møteplassen for jærbuer på jakt etter gode kjøp og god stemning. Med 76 spennende butikker og en betjening som vet hva jærsk humør og jærsk service er, er det ikke rart at stadig flere tar turen til oss. For å handle, selvsagt, men også for å treffe kjente, ta en kopp kaffe, en matbit, en drøs. Velkommen til oss!

Verdiglede

M44 har fire felles verdier som vi hver eneste dag prøver å etterleve. Disse fire er GLEDE, EKTE, ARBEIDSVILLIG og FRAMSNAKKE. Vi tror og håper du merker det på oss!

Følg oss på sosiale medier!

Facebook: M44      Instagram: m44.bryne

Bli med i M44 sin kundeklubb! Send M44 til 2077. Ønsker du å melde deg ut? Send M44 Stopp til 2077

«Vi er entustiastiske og rause. Vi ler sammen med kundene våre.
Vi gjennomfører morsomme aktiviteter. Vi er gledesspredere!»

Parkeringsglede

Kommer du til M44 med bil, trenger du ikke lete på kryss og tvers etter et sted å parkere. Du tregner heller ikke finne fram mynter, kredittkort eller parkerings-appen på mobilen. Hos oss venter 750 gratis p-plasser, både utendørs og inne i bygget. Ellers kan vi anbefale å reise kollektivt: Det tar kun noen minutter å spasere fra Bryne togstasjon, og bussforbindelsene til M44 er svært gode.

Trygghetsglede

Det er vekterne ved M44 som passer på oss. Sikkerhet er deres oppgave nummer én; i tillegg jobber de med service, informasjon og bistår i ulike situasjoner som måtte oppstå. Vekterne er godt synlige i «gatebilde» inne på senteret, og har en infodesk ved siden av hovedinngangen.

Fasilitetsglede

M44 har flere fasiliteter, vi har blant annet et flott ammerom som du finner i 1. etasje og flere stellerom rundt på senteret. I  3. etasje er det en kjekk lekeplass for de yngste som trenger et avbrekk i handelen. Hvis du har behov for lån av rullestol, hjelper vekterne deg med dette. 
M44 har gratis Wifi, samt gode oppbevaringsmuligheter på senteret.
Velkommen!

X