Ta turen til M44 på Bryne i sommer! Hos oss er det feriestemning uansett vær. Og vi har aktiviteter for store og små.

Stort utvalg av butikker

Vi har alt du trenger til ferien, enten du skal utenlands eller nyte ferien hjemme. Har du husket solkrem? Eller trenger du nye solbriller eller ny koffert? Kom innom så hjelper vi deg. Skulle du ha glemt noe til grillfesten eller strandturen så har Obs Express åpent hver dag!

Lett tilgjengelig

Det tar kun 12 minutter å gå fra Bryne togstasjon til M44. Vi ligger rett ved fylkesvei 44 og har gratis parkering både ute og inne. Vi har handicap parkering og egen familieparkering like ved hovedinngangen. Perfekt for barnefamilier med små barn og mye utstyr.

Spisesteder

Vi er sikre på at du finner noe som frister hos oss. Hva med en smakfull salat fra Jorbærpikene eller en frisk smoothie fra Funky Frozen? Nyt en softis fra Espressobaren på balkongen. Jordbærpikene og Lucky Bowl har også uteservering.

Veras Lekeland

900 kvm med ninjaland, klatrevegg, babyområde, trampoliner, en liten fotballbane, diverse lekeapparater og fire bursdagsrom med tema: Disco, Ninja, Prinsesse og Fotball. Her skal det være noe for alle! De har også egen kiosk  med slushmaskin, burgere og pizza. Alle voksne har gratis inngang.

Lucky Bowl

Ta med kompisen, venninnen, hele vennegjengen eller familien. Test konkurranseinstinktet med bowling og lasertag i tillegg til et godt måltid. De har blant annet homemade burgers med en rekke toppinger som serveres på spesiallagde trefat med crispy fries.

Smaken av sommer!

Det er lite som slår norske jordbær på sommeren. Kjøp med deg verdens beste jordbær fra Fister, de har salgsbod utenfor hovedinngangen.

Søndag hos M44  

Søndager trenger ikke være kjedelige! Hva med familieturnering på Lucky Bowl? Eller et besøk hos Veras Lekeland, alle voksne har gratis inngang. Spis lunsj eller middag hos Il Tempo. Og husk at Obs Express har åpent fra 9-21.

Velkommen til M44, Jærens jillaste møteplass.