Bruk M44 kortet når du handler og

Vinn 44 444,-

Samle fire stempel på M44 kortet og lever kortet i søylen ved inngangen innen 23.12 kl 11:44 for å bli med i trekningen!

Eksklusive medlemstilbud

KUN 22. desember

Kupongene offentliggjøres på våre nettsider mandag 21.12 kl 20.00

Se tilbudene her 

Ikke medlem?

Last ned appen «M44 kundeklubb» fra Google Play eller App store og få tilgang til eksklusive medlemstilbud og arrangementer

Giverglede!

Hver år har M44 en gaveinnsamling i samarbeid med Frelsesarmeen og hjelpeorganisasjonen KPK-Ukraina. Vil du bli med på innsamlingen? Alt du trenger å gjøre er å velge en hjertelapp fra treet. Pakk inn en gave som passer kjønn og alder på hjertet og plasser gaven under juletreet i 1.etasje ved hovedinngangen. Les mer her

Ønskeliste til julenissen!

Besøk Vippas juleutstilling i 3 etasje. Her er Vippas stasjonsmester og sammen med Vera leverer de ønskelister og gaver til nissen før jul. Ved inngangen finner du en stor postkasse hvor barna kan levere ønskelister og tegninger til nissen.

Julepyntutstilling!

Vippas elsker å pynte senteret til jul og vil at alle barn skal sende han bilder av sin hjemmelagde julepynt. Alle bildene henges opp i gangen i 2 etasje og Vippas vil sammen med Senterleder velge ut noen heldige barn som mottar en liten gave før jul.