Pink Outlet

Velkommen til Pink Outlet, hvor vi gir deg tilgang til et eksklusivt utvalg av både vareprøver og ordinære varer til sterkt reduserte priser. Mens du kanskje er kjent med konseptet ordinære varer til nedsatte priser, la oss utforske verden av vareprøver sammen.

Vareprøver er unike skatter som ikke finnes i vanlige butikker. Disse plaggene er skapt som prototypes for salgsmesser eller fotoshoots, og nå har de funnet veien til Pink Outlet. Når plagget har blitt vist frem eller fotografert, er det på tide å finne sin rettmessige eier. Og her kommer du inn i bildet.

Ved å velge en vareprøve fra Pink Outlet, blir du ikke bare eier av et eksklusivt plagg, men du blir også en del av historien bak hvert design. Vårt utvalg av vareprøver gir deg muligheten til å skille deg ut med unike og sjeldne plagg som ikke finnes i mengden. Noen finnes det faktisk bare dette ene eksemplaret av.

Vårt sortiment inkluderer vareprøver fra anerkjente merker, slik at du kan nyte kvalitet, stil og eksklusivitet til priser du ikke trodde var mulig. Pink Outlet er stedet der prisbevisste kvinner kan utforske og velge blant en skattekiste av plagg, fra klassiske til trendy, og alt i mellom.

Åpningstider 10-20 (18)
Etasjeplan: 1. etasje
Kart over butikkene: Klikk her

Last ned vår app!

Med appen får du:
– Innmelding i kundeklubben
– Eksklusive tilbud hver måned
– Medlemsfordeler hele året
– Invitasjoner til klubbkvelder og arrangementer
– Digitalt medlemskort
– Butikkoversikt
– Åpningstider