Loading...
Lucky Bowl 2019-03-13T10:35:41+00:00

Project Description

Lucky Bowl

Velkommen til oss!

Om oss

Lucky Bowl er restaurant, bar, lounge og bowling.

High end New York style restaurant med bowling som sideorder. Kjeden har fra før 12 avdelinger i Norge og 1 i Stockholm. Avdelingen på Bryne blir det nye flaggskipet og her tar vi restaurant konseptet enda lenger. Vi byr på saftige biffer, spareribs, burgers og mye annet godt som passer perfekt for en helaften sammen med gode venner, foreninger og jobben. I tillegg byr vi på deilige lunchretter som Club sandwich, pasta og mexikanske retter.

Vår butikk på M44

Vi har skreddersydd en rekke pakker som passer perfekt for vennegjengen og firma som passer både til sommerfesten, julebordet eller en hvilken som helst dag man skal gjøre noe gøy sammen – uansett om det er en anledning eller ikke. I tillegg har vi bursdagsbowling og pakker for sesongavslutning for lag og foreninger.

Det er en stor restaurant med over 150 sitteplasser og uteserveringen til deilige sommerdager med noe godt i glasset

Kontaktinfo

Telefon butikk: 51 22 55 33

E-post: bryne@luckybowl.no

Hjemmeside: www.luckybowl-bryne.no

Du finner oss i 2. etasje!

Åpningstider

Hver dag: kl 11 – 23

Fredag og lørdag: kl 11 – 24

Følg oss

Historien om Lucky Bowl

Lucky Bowl åpnet sin første avdeling på Åsen i Stavanger i 2015. Et nytt konsept med restaurant og bowling. Lucky Bowl kjøpte tidligere Metro Bowling og avdelingene ble i tur og orden totalrenovert og pusset opp og omprofilert til Lucky Bowl. I dag har vi avdelinger i Ski, Lørenskog, Asker, Bærum, Kongsberg, Drammen, Kristiansand, Sandens, Mariero og Bergen. I tillegg er Harbour Cafe og Bowl i Stavanger en del av kjeden. Samt en avdeling i Stockholm sentrum.

Den splitter nye avdelingen vi nå åpner på M44 tar med seg det beste fra Lucky Bowl og Harbour Cafe.

X