Glitter 2018-06-18T08:59:35+00:00

Project Description

Glitter

Velkommen til Glitter på M44!

Om oss

Vi i Glitter tilbyr kvinner og barn i alle aldre et bredt utvalg av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service.

Vår butikk på M44

Vi er spesialister på styling, og kan hjelpe deg med å finne smykker og tilbehør til enhver anledning. Vi har i tillegg et stort utvalg som passer perfekt til gaver. På Glitter finner du det meste innen mote.  Hver uke ankommer nye moteriktige produkter som ligger midt i motebildet.
Velkommen til oss!

Kontaktinfo:

Telefon: 901 85 350

Mail: bryne@glitter.no

Du finner oss i 2. etasje

Følg oss

Historien om Glitter

På 70-tallet åpnet Glitters grunnlegger Sven-Axel Svensson en liten tobakkbutikk i Söderköping. En dag kom det inn en dame og spurte om han solgte smykker, og da fikk han ideen om å utføre grossistvirksomhet innen bijouteri. I 1992 utviklet Sven-Axel grossistvirksomheten og åpnet sin første Glitter-butikk. Dette var starten på butikkjeden Glitter. Sven-Axel gikk bort i 1999, og selskapet ble kjøpt opp av Investmentbolaget KF Invest.I 2004 ble Glitter kjøpt opp av det svenske konsernet Bergendahl & Son AB, et handelshus som eies av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon, og nok en gang var Glitter en familiebedrift. Konsernet er landets femte største detaljhandelsgruppe. I 2016 har Glitter ca. 225 butikker i fire land og ca. 1200 medarbeidere.

X