Loading...
Dressmann 2018-10-26T11:46:59+00:00

Project Description

Dressmann

Velkommen til Dressmann på M44!

Om oss

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær, og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn. Dressmann er en del av motekonsernet Varner-Gruppen, og foruten Norge har Dressmann butikker i Sverige,Finland, Danmark, Island, Austerrike og Tyskland. Totalt teller kjeden rundt 2800 ansatte fordelt på cirka 430 butikker.

BLI VÅR VENN
Dressmann har sin egen kundeklubb «Friends of Dressmann». Meld deg inn i vår kundeklubb og få 10% rabatt av ordinærpris på en valgfri vare ved innmelding. Videre får du blant annet 5% bonus på alt du kjøper i butikk og nettbutikk, unikt medlemstilbud hver uke, halv pris på skreddertjenester for varer kjøpt hos Dressmann, og fri frakt i nettbutikken.

(Innmeldingskupongen, og opptjent bonus, får du ved å fullføre registreringen).

Meld deg inn ved å sende Dressmann og din e-post til 2012

Er du allerede medlem, men er usikker på hva du har i opptjent bonus kan du sjekke dette på Mine sider via dressmann.com

Her kan du også legge til e-mail, fødselsdato og annen informasjon for å få spesifikke tilbud tilpasset deg, og ikke minst et bursdagstilbud!

Nå enda enklere å kjøpe det du trenger!!

Du kan nå både kjøpe varer i nettbutikken og få dem levert til butikken vår her på M44, eller du kan reservere varen i butikk via nettbutikken hvis vi allerede har den i vår varebeholdning.

M44-Gjengen

I vår butikk på M44 har vi størrelser fra S til 3XL, og våre unike selgere står klare til å hjelpe nettopp deg. For oss er fornøyde kunder det viktigste, og vi står klare til å hjelpe deg med alt fra å finne riktige sokker, rett buksestørrelse, ny dress eller å sette saman en helt ny garderobe. Vi har knappegaranti og 6 måneders åpent kjøp, og tilbyr alltid det lille ekstra for at du skal bli fornøyd.

Kontaktinfo:

Telefon: 55 21 92 40

Mail: 141@dressmann.no

Hjemmeside: https://www.dressmann.com

Du finner oss i 1. etasje!

Følg oss

Historien om Dressmann

Siden Frank Varner i 1962 startet sin første klesbutikk for menn i Oslo er Dressmann blitt Nordens største kleskjede innen herreklær. Med et stort utvalg av klær til menn i alle alderer klede til menn i alle aldre tilbyr vi «value for money» til alle våre kunder.

X