Loading...
Bik Bok 2018-06-18T08:48:04+00:00

Project Description

Bik Bok

Velkommen til en chic shoppingopplevelse!

om-oss-bik-bok-m44

Om oss

Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973. Vi er i dag en del av varnergruppen, som har sitt hovedkontor i Oslo. Bik Bok har i dag over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike, samt en web shop i Tyskland. Bik Bok er en motedestinasjon hvor den typiske Bik Bok-jenta er trendbevisst, leken og inspirerer med sin personlige stil og sprudlende livsstil. Bik Bok Bryne ligger godt plassert i andre etasje på M44. Kom innom og bli inspirert.

Vår butikk på M44

Den typiske Bik Bok-jenta er trendbevisst, leken, og inspirerer med sin personlige stil og sprudlende livsstil. Hun har ett øye rettet mot det nyeste fra catwalken, og det andre mot Skandinavisk street-style. Bik Bok skaper sesongbaserte kolleksjoner du kan mikse, tolke, og gjøre til ditt eget. Fra baseplaggene som bør bo i enhver garderobe, til statement-pieces og de beste must-have plaggene. Bikbok.com er et dynamisk univers stappfullt av nyheter, inspirasjon og stiltips hver eneste uke.

Kontaktinfo:

Telefon butikk: 55 21 94 41
E-post: 645@bikbok.com

Du finner oss i 2.etg.

Følg oss

Historien om Bik Bok

Bik Bok ble startet av to nordmenn i 1973 med en intensjon om skape et fashion jeansbrand for unge jenter. Med sterk vekst og stor popularitet vokste merket raskt og ble solgt til mange butikker i Norge og Sverige. I løpet av de neste årene utviklet merket seg til å bli hele kolleksjoner, og i 1978 åpnet Bik Bok sin første butikk i Oslo.

Bik Bok har i dag over 200 butikker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Østerrike, og webshop i Tyskland.

X