Vinterferien på M44!

Vippas ryddedugnad 04-14 mars

Vippas rydder Jæren og vil gjerne ha med alle på dugnaden! 13. mars er den store våryddedagen til «Hold Norge rent». Vippas har ordnet søppelstasjon på M44 og mellom 4 og 14. mars tar vi imot søppel dere samler i naturen. Ta turen innom Narvesen og få med deg en lapp til å feste på posen. Skriv navn og telefonnummer for å bli med i konkurransen om flotte premier
For levering av poser kontakt senterkontor på tlf 922 79 368 (man-fre 9-15)
Søppelstasjonen er bemannet:
Lørdag 06 og søndag 07. mars fra kl 12-15
Lørdag 13. og søndag 14. mars fra kl 12-15

Vippas bingo hele uken!

Klarer du å finne en rød caps på senteret? Eller finner du Vippas? Ta med deg et av våre bingobrett og finn alle tingene vi leter etter! Bingobrettet finner du ved siden av Ingves Flikkbar og skoservice.

Tegnekonkurranse

Finn frem fargeblyantene dine og tegn en flott tegning med tema VENNSKAP. Når du er ferdig, kan du levere tegningen til Ingves Flikkbar. Husk å skrive på navnet ditt, hvor gammel du er og et telefonnummer til en voksen. Er du skikkelig heldig blir din tegning plukket ut og du kan vinne et flott tegnekit!
Du kan levere tegninger ut vinterferien og alle tegninger blir hengt opp i utstillingen i 3. etasje

Gledelig lørdag 6. mars

Gledelig lørdag betyr ekstra GLEDE på M44! Mellom kl 12 og 15 kan barna komme til torget (vis a vis extra-leker) og bli med å se film på storskjerm. Det blir aktivitetsstasjon og barna får med seg aktivitetspakker hjem der de kan male telys og klippe snøkrystall. Vippas synes det er litt trist og ikke få bli med å lage flotte iskrystaller. Han håper derfor flest mulig vil sende han bilder av det de lager på hei@m44.no eller tagge bildene med #vippas. Han vil trekke ut noen heldige vinnere som får gavekort på leketøysbutikken.
* Forbehold om endring av program i henhold til gjeldene smittevernsregler