Relasjonspodden med Dora og Kjersti kommer til klubbkveld 27. Oktober

Vi inviterer alle medlemmer av M44 sin kundeklubb til en kveld med foredrag, latter og podcast. Kjersti Idem og Dora Thorhallsdottir står bak en av Norges mest kjente podcaster “Relasjonspodden”. Denne kvelden vil dere kunne se podcasten LIVE på M44. Dere stiller spørsmålene, anonymt og damene svarer!
Kjersti Idem har mange år bak seg i mediebransjen, blant annet som programleder i TVNorge, P4 og Radio 1. Hun er yogalærer og relasjonsterapeut og står bak podcasten Relasjonspodden sammen med Dora Thorhallsdottir. Med 20 års erfaring fra kommunikasjon har Kjersti grundig kjennskap til mellommenneskelig samspill. Gjennom yoga har hun også tilegnet seg verktøy for å beholde roen i krevende situasjoner.
Kjersti starter showet med foredraget “tre tips mot stress”. Foredraget egner seg for enhver som føler stresset tårne seg opp i hverdagen. Enten det kommer av overdimensjonert logistikk, overdrevent dårlig samvittighet eller generelt dramatisk tidsklemme. Tipsene høres enkle ut, men kan føre til “aha-opplevelser” og tankevekkere for noen og enhver.
Foredragsholder Dora Thorhallsdottir grunnla EQ Institute i 2006, og arbeider til  daglig som daglig leder for firmaet sitt. Hun er også en etterspurt foredragsholder, relasjonsterapeut og stand-up komiker. Hvert show hun lager selger til fulle hus på Latter i Oslo og ellers i landet. Hos oss vil hun by på stand-up med elementer fra sitt nye show.
27. Oktober kl. 20.00
Sted: På torget, inngang Reeveien v/Lucky Bowl
Pris: 200,-
På klubbkvelden viser du medlemsbeviset ditt i døra når du skal gå inn. Det finner du i kundeklubbappen.
Er du ikke medlem ennå?
Last ned vår app fra Google Play eller App Store