I høstferien (8.- 13. oktober) kan du få 6 SMAKSOPPLEVELSER FOR 199,-

SMAKEN AV M44

Du kan spise en 6-retters middag eller oppleve 6 småretter i løpet av høstferie-uka. Spisestedene på M44 har satt sammen en smaksopplevelse for at du skal få prøve ut litt av det vi har å by på.

Vil du ha 6 smaksopplevelser på M44, kan du kjøpe Smaken-av-M44 klippekort. Kortet selges hos spisestedene, og betales via Vipps eller med kontanter. Klippene kan brukes når som helst i løpet av uke 41 (8. – 13. oktober).

 

 

MENY

Jordbærpikene serverer deilig, varm tomatsuppe med egg, friske urter og parmesan

 

Jordbærpikene lager gode retter fra bunnen av, og har utvidet kategorien suppe med en deilig, varm tomatsuppe. Denne tomatsuppen har Jordbærpikene valgt som sin rett under SMAKEN AV M44, og serverer den med egg, toppet med friske urter og parmesan. Nystekt focaccia og smør får du også med.

Allergen:

SELLERI, (EGG, MELK i parmesan)

 

 

 Uimotståelige Potato Skins fylt med bacon og ost fra Obs Kafe

 

 

Bakte poteter, gratinert ost og sprøtt bacon – vi kjenner ikke mange som vil takke nei til Potato Skins! Obs Kafe serverer skinsa med salat, dressing, mais, purreløk og rømme. NAM! 

Allergen:

MELKEPROTEIN, SENNEP

 

 

 Go Green Ingefær Smoothie fra Funky Frozen Yoghurt

 

 

Har du ennå ikke prøvd «Go green» – smoothie, bør du prøve nå. Utrolig næringsrik, digg og super sunn smoothie. En sunn hvilerett i en 6-retters?

Allergen:

MELK (Kan serveres uten)

 

 

 

Seriøst sprøe HOT WINGS fra Lucky Bowl

 

De ultimate Buffalo Chicken Wings? Lucky Bowl frister med kyllingvinger marinert i en sterk og god buffalosaus. Ved siden får du ranch dressing som du kan bruke som dip og ferske grønnsaker – og da får du en skikkelig New York-treat på M44!

Allergen:

MELK, EGG, SELLERI, SULFITT

 

 

Suveren Gulrotkake – laget av Så Takk med kjærleik og sjitne gulerøde

 

Så Takk har en klar filosofi: spis lokalt i sesong, og reduser matsvinn med å være bevisste på å handle lokalt og ren mat fra lokale bønder og leverandører! Til dessert i en 6-retters måtte det jo bli Gulrotkake med sjitne gulerøde fra J&J Wiig på Orre. Sjitne gulerøde fra Orre er uvaskete gulerøtter som smaker bedre og holder lengre enn andre gulerøtter. Ja Takk til Så Takk!

Allergen:

EGG, HVETEGLUTEN, MELK

Sanselig avslutning med kaffe og sjokolade fra Espressobaren

 

Få en lun og søt avslutning på måltidet hos Espressobaren. Kaffen er fra kaffebrenneriet Norð og sjokoladen fra Sjokoladehjørna i Egersund. Ren nytelse!

Allergen:

SOYA (MELK & NØTTER i noen sjokoladevarianter)

 

 

 

 

2018-10-15T07:04:31+00:00 september 23rd, 2018|
X