Gerry Weber har fått nye lokaler!

Velkommen til Grand Opening 7. og 8. september!

Gerry Weber flytter fredag inn i nye flotte lokaler i 1. etasje og  inviterer til åpningsfest! På fredag og lørdag får du 20% på alle varer ved kjøp av 2 plagg.

Gerry Weber står for kvalitet og eksklusive detaljer, og tilbyr feminin og casual-chic mote for stilsikre kvinner. På Gerry Weber på M44 møtes du av blant andre ass. butikksjef Venke Mønnich og Liv Reidun Håland som gleder seg til å ønske velkommen til den nye butikken.  De er svært fornøyd med de nyoppussede lyse og innbydende lokalene.  Gode naboer er Vinmonopolet og Days like this, i tillegg er Drøsen rett utenfor og kan brukes til manne-parkering for de som ønsker det. Venke og de andre gleder seg til å vise frem butikken, og håper mange vil benytte seg av muligheten til å sikre seg høstnyheter til 20% avslag fredag og lørdag.

GERRY WEBER International AG ble grunnlagt i 1973 i Tyskland, og er i dag en av de mest kjente fashion og livsstilselskepene i verden. GWI eier og adminstrerer 1 270 butikker og salgslokaler, i tillegg til å ha 2 480 shop-in-shops, 270 franchisebutikker og nettbutikker i 9 land. Med en arbeidsstyrke på rundt 6 900 ansatte verden over, har konsernet distribusjonskanaler i mer enn 60 land og er en av de største børsnoterte moteselskapene i Tyskland.

2018-10-15T07:31:17+00:00
X