Butikkselger til DAYS LIKE THIS, Bryne

Søknadsfrist   •   Snarest

Vi i Days Like This mener at mote handler om mer enn bare stil. Våre kvaliteter og passformer er like deilige å ta på som å ha på. Hos oss skaper klær og service opplevelser utover det vanlige, og vårt mål er å forsterke den indre skjønnheten vi mener alle kvinner har.

Days Like This er et konsept for den mote- og kvalitetsbevisste kvinne. Med våre 52 Days Like This butikker i Norge, ønsker vi å være en inspirerende motedestinasjon for kvinnen som er opptatt av norsk design og livsstil.

Days Like This er en del av Varner som består av 11 motekjeder med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land. Servicekontoret ligger på Slependen utenfor Oslo.

Vil du bli en del av oss?

Butikkselger til DAYS LIKE THIS, Bryne

Til vår butikk søker vi deg som er glad i å glede andre! Som liker å inspirere og dele din interesse for klær og stil. Du som skaper engasjement, og elsker diskusjoner om mote, design og passform. Du som vet hva som kler hvem, og hvem som kler hva. Du som ser på klær som en forlengelse av personligheten, og som elsker å få andre å føle seg vel med seg selv.

Dine oppgaver:
– Skape fantastiske handleopplevelser for kundene
– Sørge for at butikken alltid er fristende
– Ta fram skjønnheten hos våre kunder

Din profil:
– Glad i å glede andre
– Serviceinnstilt, ambisiøs og engasjert kremmer
– Brenner for mote, stil og klær
– Lojal og initiativrik
– Strukturert og selvstendig

Dine dager: Det er du som er Days Like This sitt ansikt utad. Som selger hos oss er det en selvfølge at du er interessert i kundene våre, lytter til dem og alltid skaper fantastiske handleopplevelser. Du er en god relasjonsbygger og salg faller deg naturlig. Samtidig ser du alltid hva som trenger å gjøres i butikken og kan gjøre flere ting samtidig. Vi tilbyr selvstendige og ansvarsfulle oppgaver, noe som gir deg gode muligheter til å utvikles og vokse sammen med oss!

Har du ytterligere spørsmål angående selgerstillingen, ta kontakt med butikkleder, Ingvild på tlf. 55211638

Vi gleder oss til å høre fra deg! Legg gjerne med et bilde på CV-en din.

Send søknad

2018-09-26T11:29:55+00:00 september 11th, 2018|
X