Herrenes aften

torsdag 22. november

Støtt en god sak samtidig som du får en fin opplevelse – velkommen til Herrenes aften på M44 Torget!

Vi inviterer til en kveld med mye å se og mye å smake. Det blir servering fra Lucky Bowl og sprek underholdning. Kveldens konferansier er Rune Bjerga – Norges eneste komiker med lattergaranti. Rune er bl.a. kjent for å ha fylt opp DnB Arena med forestillingen Bjerga on Ice, og sine mange parodier på kjente Rogalendinger – i disse dager går parodien på trener Gjert Ingebrigtsen viralt.

I løpet av kvelden får du smake deg gjennom årets viktigste juleøl sammen med ølkelnere fra Mellombels. Lucky Bowl står for baren, og siden det snart er jul byr vi på flere overraskelser. Kvelden avsluttes med auksjon av mange kjekke produkter og tjenester for herrer gitt av butikker på senteret og våre gode samarbeidspartnere på M44.

Prostatakreftforeningen (Profo) og Kreftforeningen farger Norge blått i november sammen med bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot prostatakreft. Nå kan du bli med og bidra. Alle inntekter fra billettsalg og auksjon går uavkortet til Blå Sløyfe-aksjonen.

Billettpris: 300,-

18 års aldersgrense.

Kjøp din billett her!

Velkommen!

2018-11-25T20:46:05+00:00
X