Loading...
//The Body Shop
The Body Shop 2019-01-29T13:12:34+00:00

Project Description

The Body Shop

Velkommen til The Body Shop her på M44!

Om oss

The Body Shops historie startet med vår grunnlegger, Anita Roddick, sin tro på noe revolusjonært; at forretningsdrift kunne være en kilde til noe godt. Med det ble The Body Shop født i 1976. Vi har alltid gjort ting annerledes, tatt det første steget, hatt selvtillit og vært modige. I dag er vår forpliktelse sterkere enn noensinne – å berike, ikke utnytte, kloden vi er en del av (Enrich not Exploit). For oss betyr det å berike mennesker så vel som naturen, dens økosystemer og ressurser. Vi er forpliktet til å jobbe rettferdig med lokale leverandører, og å hjelpe lokalsamfunn til å blomstre. Våre produkter beriker, men gir aldri falske løfter og blir aldri testet på dyr.

Vi er stolte av å være originale, rebelske og å aksjonere for det som er riktig; sammen kan vi klare det! Enrich Not Exploit™. It’s in our hands.

Vår butikk på M44

Vi i The Body Shop M44 tilbyr hud –og kroppspleieprodukter basert på naturlige ingredienser. Vi tilbyr også gratis sminkeveiledning der vi hjelper deg å finne de perfekte sminkeproduktene til akkurat din hud!

Velkommen til oss!

Kontaktinfo:

Telefon: 464 18 958

Mail: bryne@bodybutter.no

Du finner oss i 2. etasje!

Følg oss

X