Loading...
Nikita 2019-10-15T08:00:44+00:00

Project Description

Nikita Hair

Velkommen til oss!

Om oss

Nikita Hair er Nordens største og ledende frisørkjede. Gjennom 30 år med har vi hatt flere millioner kundebesøk, og våre mange dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi deg “a great feeling!” Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Vår butikk på M44

Velkommen til Nikita Hair M44! Her jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å gi kundene “a great feeling”. Vi tilbyr gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet.

Vi har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra: Sebastian, Wella Professionals, Redken, Kerastase og MoroccanOil, samt elektriske artikler fra ghd. Vi har også utviklet vårt eget hår- og hudpleiemerke, Eleni & Chris, med skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser.

Hver tirsdag er det Barnas dag med rimelige klipp til barn fra alder 0 t.o.m. 12 år. Etter klipp får barna en liten premie på slutten av timen

Dersom du ønsker en eksakt pris på din behandling, anbefaler vi at du tar kontakt med oss slik at vi kan gi deg en nøyaktig pris på ønsket behandling. Stikk innom, ring oss eller bestill time på www.nikita.no når det passer deg.

Kontaktinfo

Telefon butikk: 51 48 11 57
E-post: karoline.pedersen@nikita.no

Du finner oss i 1. etasje!

Følg oss

Historien om Nikita Hair

X