Loading...
//Espressobaren
Espressobaren 2018-06-18T08:56:26+00:00

Project Description

Espressobaren

Velkommen til oss!

Om oss

12. april 2018 åpner Norunn Gulaker og Oddny Bore Espressobaren. Begge har stor glede av å jobbe med mennesker, samt en over snittet entusiasme for god kaffe, dermed satte kreativiteten og tankene om en egen kaffebar i gang.

Jæren har et umettet marked for kaffe- og kaffebarer, men med mange kaffeentusiaster. I samtaler med mennesker i flere aldersgrupper, fant de en stor interesse for spesialkaffe, men manko på god kaffe og gode kaffebarer på Jæren.  Dette resulterte i en drøm om en høykvalitets kaffebar, med fokus på kvalitet og service. Tanken om Espressobaren ble en realitet, og kaffebaren har nå sin rettmessige plass i sine nye flotte lokaler i 3. etasje på M44.

Vår butikk på M44

Espressobaren er en høy kvalitets kaffebar, som serverer espressobaserte drikker laget på kaffe som er handlet direkte fra kaffeplantasjer. Vi har mange kaffesorter for håndbrygg, samt full espressobasert kaffemeny. Kaffen behandles og brennes av Nord Oslo, som blant annet har to norgesmestre i kaffe som sikrer topp kvalitet på kaffen som leveres til Espressobaren.

Lokalene er innredet med et hjemmekoselig preg, der du kan velge å slå deg ned på en barkrakk ved et av våre ståbord, eller du kan sige ned i en av våre gode lenestoler eller sofa om du vil. Vi ønsker at du skal føle deg like velkommen hver gang og at du kommer tilbake til oss for å nyte din favorittkaffe.

Velkommen til gode smaksopplevelser i hyggelig atmosfære!

Kontaktinfo:

Telefon butikk: 400 78 362

E-post: post@espressobaren.no

Nettbutikk: https://espressobaren.no/nettbutikk/

Du finner oss i 3. etasje!

Følg oss

Historien om Espressobaren

X