Loading...
Elitefoto 2018-06-18T08:57:37+00:00

Project Description

Elitefoto

Velkommen til Elitefoto på M44!

Om oss

Vi lager bilder og bildeprodukter på ekte fotopapir på minutter. Bestill på kiosk i butikken, fra nett eller vår app. For henting i butikk – velg Elite Foto Bryne.

Et utvalg av tjenester vi tilbyr:
Passbilder på minutter.
Julekort, kalender, collage og fotogaver.
Bilder, forstørrelser og plakater opp til 60 cm x 2 meter.

Fotointeriør som lerret, mdf, akryl og laminering
Fremkalling av film, bilde-til-bilde, reproduksjon, digitalisering av papirkopier,
film og reparasjon/retusjering av ødelagte bilder.
Rammeverksted – har du bilder i ukurant størrelse kan du få spesiallaget ramme og/eller passepartout i ønsket størrelse og rammelist.

Vår butikk på M44

Vi er stolte over å ha et svært godt utvalg av rammer og album. Hos oss finner du de populære Instax-kameraene, Olympus PEN og en rekke tilbehør! Vi fører også: Panasonic Lumix, Olympus, Tamron, Sigma, Canon, Nikon & Impossible Project.

Kikkerter, stativer, minnekort, kamerabatteri og batterier. Produkter vi ikke har i butikk, har vi som oftest mulighet til å bestille inn.

Velkommen til oss!

Kontaktinfo:

Telefon: 51 48 48 15

Mail: bryne@elitefoto.no

Hjemmeside: https://www.elitefoto.no

Du finner oss i 1. etasje!

Følg oss

Historien om Elitefoto

Elite Foto ble etablert i 1985 og er Norges største og eneste landsdekkende fotokjede. Vår visjon er at “Elite Foto skal gjøre det enkelt for flest mulig å ta vare på livets viktige øyeblikk.” Det betyr at våre kunnskapsrike medarbeidere bestreber seg på finne produkter og løsninger som er tilpasset hver enkelts kunnskap og behov. Ved å hjelpe hver enkelt med å finne det rette utstyret, hjelper vi deg også til å få bedre bilder og mer bildeglede!

X