Loading...
//Boots Apotek
Boots Apotek 2018-06-18T08:48:48+00:00

Project Description

Boots Apotek

Velkommen til Boots apotek Bryne!

Om oss

I Boots apotek får du en sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg. Boots har mer enn 150 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag verdens største internasjonale apotekkonsern. Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære.

Kvalitet og service er viktig for oss, og vi ønsker å tilby alle våre kunder rådgivning og produkter tilpasset deres unike behov. Boots er ledende på produktutvikling og produserer en rekke bestselgende merker som No7, Botanics og Soltan. Vi er også eksklusiv forhandler i Norge av kjente merker som Soap & Glory og Champneys.

Vår butikk på M44

På Boots apotek Bryne tilbyr vi tjenester som føflekkscanning og inhalasjonsveiledning (korrekt bruk av astmamedisin)

Følg oss på Facebook for konkurranser, gode tilbud, nyheter og siste nytt om helse og velvære. I vårt nettapotek finner du vårt store varesortiment innen hudpleie og egenomsorg, informasjon om sykdom, plager, helse og skjønnhet og produktinformasjon. Du kan også bestille dine reseptpliktige medisiner via våre nettsider og hente dem i det Boots apoteket du selv velger.

Velkommen!

Kontaktinfo:

Telefon butikk: 51 77 09 00
Mail: bryne.apotek@boots.no

Du finner oss i 1. etasje!

Følg oss

X